Και δεύτερο ύποπτο αναζητούν πλέον οι διωκτικές αρχές του Τενεσί στις ΗΠΑ, έναν άντρα που συνδέεται με τον φόνο της 26χρονης νοσοκόμας Caitlyn Kaufman, η οποία πυροβολήθηκε θανάσιμα στον δρόμο στις αρχές Δεκεμβρίου πηγαίνοντας στη δουλειά της.

Ο 28χρονος James Cowan είναι ο δεύτερος ύποπτος που ανακοινώνει η αστυνομία και καταζητείται πια για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η Kaufman πυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της καθ’ οδόν για το νοσοκομείο του Νάσβιλ που δουλεύει στις 3 Δεκεμβρίου.

Ο πρώτος ύποπτος, Devaunte Hill, συνελήφθη στις 11 Δεκεμβρίου και παραμένει προφυλακισμένος, έχοντας αποδοθεί επισήμως κατηγορίες.

Χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Νάσβιλ είπε πως οι δύο άντρες συνδέονται. Το στίγμα από το κινητό τους δείχνει μάλιστα ότι αμφότεροι ήταν παρόντες στο σημείο όπου δολοφονήθηκε η νοσοκόμα, πάνω στον αυτοκινητόδρομο.

Κίνητρο δεν έχουμε ακόμα για τη δολοφονία, η τοπική αστυνομία συνεχίζει ωστόσο να προσφέρει αμοιβή 5.000 δολαρίων σε όποιον γνωρίζει πού κρύβεται ο Cowan.

Η Kaufman σταμάτησε στην άκρη το αμάξι της όταν πυροβολήθηκε και την είδε αστυνομικός που περιπολούσε. Τη βρήκε βαριά τραυματισμένη όμως και μέχρι να έρθουν οι πρώτες βοήθειες, η 26χρονη ήταν νεκρή…