Δύο από τους πλέον διαβόητους φονιάδες της Αγγλίας είναι σε έναν ιδιότυπο πόλεμο για τα μάτια της ίδιας γυναίκας.

Ο Sean Mercer εκτίει κάθειρξη 22 ετών για τον φόνο του 11χρονου Rhys Jones το 2007. Ο φονιάς έχει τώρα μια κοπέλα, με την οποία ανέπτυξαν σχέση εδώ και έναν χρόνο μέσα από τη φυλακή, ανταλλάσσοντας γράμματα.

Τώρα όμως ερωτικά γράμματα της στέλνει και ο Kiaran Stapleton, ο οποίος σκότωσε τον 23χρονο Anuj Bidve το 2011. Ο Stapleton εμφανίζεται να προσπαθεί να τη δελεάσει με τον «πλούτο» του, καθώς της υπόσχεται μια ζωή στα πούπουλα όταν βγει από το κελί.

Σύμφωνα με πηγές της φυλακής που μίλησαν στην εφημερίδα «The Sun», ο Stapleton είδε και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη σύντροφο του Mercer κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στις φυλακές.

«Ο Stapleton είναι τέρας, αλλά του αρέσει να πιστεύει πως είναι ωραίος σε εμφάνιση. Περνά πολύ χρόνο απαντώντας σε γράμματα και προσπαθώντας να συνάψει σχέσεις με θαυμάστριες. Τους λέει ότι η φυλακή είναι εύκολη … Προσπαθεί να κερδίσει το ενδιαφέρον τους παριστάνοντας πως είναι εκατομμυριούχος», είπε σωφρονιστικός υπάλληλος στην εφημερίδα.

Ο 28χρονος Stapleton και ο 29χρονος Mercer εκτίουν την ποινή τους στις φυλακές υψίστης ασφαλείας HMP Frankland…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber