Στο μέγα θέμα που φαίνεται να απασχολεί την ανθρωπότητα από τον καιρό που απέκτησε σεξουαλική συνείδηση, ένα νέο επεισόδιο έρχεται να ρίξει φως στο διαβόητο ερώτημα αν το μέγεθος του ανδρικού μορίου μετράει.

Ο λόγος για τις περιπέτειες του Patrick Moote και όσα εκτυλίχθηκαν μετά τη δημόσια πρόταση γάμου που έκανε στην καλή του, που θα κατέληγε σε δημόσια ταπείνωση.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν μπασκετικής αναμέτρησης, ο Patrick ζήτησε on camera το χέρι της συντρόφου του, σε μια κίνηση που είναι συνηθισμένη στην Αμερική. Εκείνη ωστόσο είχε άλλα στο μυαλό της, καθώς θεωρούσε ότι το λουλουδάκι της δεν ποτιζόταν επαρκώς από το ανεπαρκές σε μέγεθος λάστιχο του μελλοντικού γαμπρού.

Και αντί να πει το πολυπόθητο «ναι», παράτησε τον Moote σύξυλο!

Απτόητος από την άχαρη εξέλιξη, ο άντρας έβαλε σκοπό να αποδείξει ότι η κυρία έκανε λάθος απαθανατίζοντας την έρευνά του σε ντοκιμαντέρ: κι αυτό ακριβώς είναι το «Unhung Hero», η οδύσσεια του Moote να δώσει οριστική απάντηση στο ερώτημα αν το (μικρό, εν προκειμένω) μέγεθος του ανδρικού μορίου παίζει τόσο μεγάλο ρόλο.

Κατόπιν βέβαια αποδείχθηκε ότι η δημόσια πρόταση γάμου ήταν απλώς κινηματογραφικό τρικάκι, από αυτά που κάνουν συνήθως οι άνθρωποι του σινεμά για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού, η πραγματικότητα παραμένει ωστόσο αμείλικτη: η κοπέλα χώρισε τον Patrick Moote για το μικρό του πέος, αν και όχι δημόσια.

Ο ίδιος επιδόθηκε κατόπιν σε ένα ταξίδι στον κόσμο για να παρηγορήσει τον εαυτό του αλλά και να ψάξει για πειστική απάντηση στις 4 γωνιές του κόσμου: «όταν ξεκινήσαμε το ντοκιμαντέρ, τα σημεία που ήθελα να αποδείξω ήταν όχι μόνο ότι το μέγεθος δεν μετράει, αλλά και ότι δεν έχω μικρό πέος», δηλώνει ο Moote για την ταινία τεκμηρίωσης.

Γι’ αυτό και αποτάνθηκε σε γιατρούς και ειδικούς για να πάρει την απάντηση που έψαχνε: «δεν πιστεύω ότι έχω πραγματικό μικρό πέος. Ξέρω ότι δεν είναι εντυπωσιακό ή σπέσιαλ, αλλά είναι το δικό μου πέος. Το αγαπώ και είναι τέλειο. Κάνουμε παρέα όλη την ώρα. Παραμένω όμως ανασφαλής για το μέγεθός του».

Επόμενη κίνηση ήταν να αποτανθεί σε πρώην ερωτικές συντρόφους, με μία εξ αυτών να παρατηρεί: «Ω, Θεέ μου, δεν είναι δα τόσο μικρό!».

Συνέχισε τον ωραίο αγώνα, Patrick, για το καλό όλων των αντρών δηλαδή…