Γυναίκα «αναστήθηκε από τους νεκρούς» ενώ προετοίμαζαν την κηδεία της

Το απίστευτο περιστατικό άφησε εμβρόντητους τους συγγενείς που θρηνούσαν


ΚΟΣΜΟΣ
16:17
10/01/2020
Γυναίκα «αναστήθηκε από τους νεκρούς» ενώ προετοίμαζαν την κηδεία της
9
loading

Μία γυναίκα στη νοτιοδυτική Ινδία υπέκυψε στον υψηλό πυρετό, έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα Επείγοντα νοσοκομείου. Οι γιατροί προσπάθησαν μάταια να σώσουν τη ζωή της... ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν.

Όπως αναφέρει το RT, η 55χρονη Malati Chougule από το χωριό Muchchandi της επαρχίας Karnataka μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη το πρωί από μέλη της οικογένειάς της.

Οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή όλο το πρωί αλλά μέχρι το μεσημέρι ανακοινώθηκε ο θάνατός της, έχοντας προφανώς υποκύψει στον υψηλό πυρετό.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από τη συντετριμμένη οικογένεια σπίτι της και τοποθετήθηκε στη μπροστινή αυλή της οικίας, ενώ οι στενοί συγγενείς πληροφόρησαν τους φίλους και τα άλλα μέλη της οικογένειας από τα γύρω χωριά για την κηδεία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Hindu, ενώ έκαναν τις τελικές προετοιμασίες, συνέβη κάτι απίστευτο: άνοιξε τα μάτια της.

Ενώ λοιπόν κάποιοι από τους θρηνούντες που είχαν συγκεντρωθεί, είχαν πειστεί ότι επρόκειτο για ένα πραγματικό θαύμα, μερικά μέλη της οικογένειας εξήγησαν ότι το περιστατικό οφειλόταν πιθανότατα σε μια λάθος διάγνωση, σε ένα βραχυχρόνιο κώμα.

Αν και σπάνιες, παρόμοιες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί, καθώς διάφορες καταστάσεις μπορούν να παραπλανήσουν τους γιατρούς και να τους κάνουν να πιστέψουν ότι ένα άτομο είναι νεκρό, και εκείνο να επανέλθει.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar Λάζαρος ξανα

  Σήκω τέκνο μου..

 2. avatar Σαΐνια

  σαΐνια Γιατροί δεν ασχολήθηκαν και πολυ .Ο επόμενος.. Ινδια τωρα τι περιμένεις.

 3. avatar Πασοκ- Συριζα

  Αντε και στα δικα σας

 4. avatar Εντελώς άσχετοι,

  Άρθρο 2
  Ενταφιασμός νεκρών
  1.Ο ενταφιασμός νεκρών ενεργείται μόνον εν τοις νεκροταφείοις, απαγορευομένης απολύτως της εκτός τούτων ταφής.
  2.Η ταφή παντός νεκρού επιτρέπεται μετά πάροδον 12 ωρών από του νομίμως πιστοποιουμένου θανάτου, και επί περιπτώσεων νεκροτομής του πτώματος, αμέσως μετ’ αυτήν. Άρθρο 2
  Ενταφιασμός νεκρών
  1.Ο ενταφιασμός νεκρών ενεργείται μόνον εν τοις νεκροταφείοις, απαγορευομένης απολύτως της εκτός τούτων ταφής.
  2.Η ταφή παντός νεκρού επιτρέπεται μετά πάροδον 12 ωρών από του νομίμως πιστοποιουμένου θανάτου, και επί περιπτώσεων νεκροτομής του πτώματος, αμέσως μετ’ αυτήν.

 5. avatar Τόνο Μάσας.

  Θα την έστειλε ο Βούδας πίσω γιατί θα μιλούσε συνέχεια και του χάλαγε τον διαλογισμό.

  1. avatar Ελένη.

   Κομπλεξικέ ΜΙΣΟΓΥΝΗ

  2. avatar Stateless

   Ινδουιστες είναι!!!!
   "Βούδας" λέει ο άσχετος! Χα χα χα χα χα χα χα χα.

 6. avatar Δεν χρειάζεται βιασύνη

  Πρώτον οι γιατροί ήταν άσχετοι και δεύτερον η γυναίκα είχε νεκροφάνεια. Δεν θάβουμε κανέναν αν δεν περάσουν 24 ώρες γιαυτό το λόγο και μόνο. Αν τους αιώνες υπάρχουν καταγεγραμμένα περιστατικά με ανθρώπους που θεωρήθηκαν νεκροί και επανήλθαν μετά μέχρι και 20 ώρες. Στην Αγγλία τον μεσαίωνα έφτιαχναν μια ειδική κατασκευή έτσι ώστε να μπορεί ο θαμμένος τραβώντας ένα σχοινί που είχε στο χέρι του να ανοίξει έναν αεραγωγό που βρίσκονται επάνω στον τάφο ώστε να μπορεί να αναπνέει και να ειδοποιηθούν οι γύρω ότι ζει. Σήμερα αν σε πάρουν τα γραφεία τελετών και σου κλείσουν την μύτη και το στόμα με βαμβάκι και ζωντανός να είσαι θα πεθάνεις από ασφυξία.

 7. avatar Τσονταρετε ρε κανα πεντοευρω…,.,.,

  Να παρουμε στους γιατρους ενα πιεσομετρο

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει