Την ώρα που οι φίλοι της Marvel και πολλοί είναι και αρκούντως τρελοί, λίγοι μπορούν να συγκριθούν με τον «Nem: The Infinity Watcher», όπως υπογράφει χαρακτηριστικά στα κοινωνικά μέσα. Ο τύπος έκλεισε την προηγούμενη βδομάδα την 43η επίσκεψή του στο σινεμά για να απολαύσει το «Avengers: Infinity War», περνώντας 112 σχεδόν ώρες από τη ζωή του βλέποντας την ίδια ταινία. Μόνο που δεν έμεινε εκεί, καθώς πήγε έκτοτε άλλες τρεις φορές. Ο Tony Mitchell, το πραγματικό όνομα πίσω από τον Nem – The Infinity Watcher, έγινε δημοσιότητα ωστόσο στην κατηγορία του, μιας και τέτοια πράγματα δεν περνούν προφανώς απαρατήρητα από το ίντερνετ.

Και ως μεγάλη ανταμοιβή για το «κόλλημά» του με τη Marvel, η εταιρία του υποσχέθηκε εισιτήρια για την πρεμιέρα της επόμενης ταινίας των Avengers, αναγνωρίζοντάς του ότι είναι πράγματι κολοσσιαίος φαν!  

Με τα λεφτά που έδωσε βέβαια για τις 46 αυτές φορές, θα μπορούσε να αγοράσει μόνος του τα εισιτήρια της πρεμιέρας, αλλά ας είναι.

Όσο για τον λόγο που το κάνει, που βλέπει και ξαναβλέπει την ίδια ταινία δηλαδή, λέει χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν τρόποι να υποστηρίξεις μια ταινία που είναι οικονομικά βιώσιμοι για όλους. Ήθελα να το κάνω αυτό». Ίσως δεν του έχουν πει πως το φιλμ που υποστηρίζει έφερε πίσω στη Marvel κοντά στα 2 δισ. δολάρια!