Μια βδομάδα σχεδόν μετά τον περιβόητο βασιλικό γάμο της Αγγλίας, ήταν ώρα να χτυπήσει η ασίγαστη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου Pornhub, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη πτυχή της πριγκιπικής ένωσης.

Το site ενήλικου περιεχομένου δημοσιοποίησε τα στατιστικά της επισκεψιμότητάς του, δείχνοντας πως η ένωση Χάρι και Μέγκαν είχε τεράστιες επιπτώσεις στην κίνησή του!

18139440786673

«Οι στατιστικολόγοι μας ανακάλυψαν σύντομα πως αρχίζοντας η τελετή, η παγκόσμια κίνηση καταποντίστηκε με τεράστια πτώση της τάξης του 10%, οδηγούμενη από πτώση 21% στο Ηνωμένο Βασίλειο και 6% στις ΗΠΑ», μας ενημερώνει το Pornhub, «η κίνηση παρέμεινε κάτω του μέσου όρου για την υπόλοιπη μέρα, με μια επιπλέον πτώση του 17% στην Αγγλία γύρω στις 5:00 μ.μ.».

Οι αναζητήσεις για τη Μέγκαν Μαρκλ είχαν εκτοξευτεί στις μέρες πριν από τον γάμο, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 2.812%, καθώς οι φίλοι της πορνογραφίας υποδέχτηκαν με θριάμβους το χαρμόσυνο γεγονός.

emtrb1

Δεν ήταν όμως μόνο η νέα δούκισσα του Σάσεξ που έκλεψε τις καρδιές των χρηστών, καθώς «πολλές διασημότητες που παρέστησαν στον γάμο προκάλεσαν αυξημένο ενδιαφέρον από τους φίλους του Pornhub», μας λέει ο γίγαντας της ηλεκτρονικής πορνογραφίας. Όπως η συνάδελφος της ηθοποιού στη σειρά «Suits», Abigail Spencer (αύξηση 178%), η Kate Middleton (988%), η Serena Williams (108%) και η Victoria Beckham (4.213%), ακολουθούμενη μάλιστα από τον σύζυγό της David Beckham, που σημείωσε αύξηση αναζητήσεων στο 3.440%…

emtrb2