Μέσα σε αυτό το σπίτι- εφιάλτη ο Michael A. Jones και η σύντροφός του Heather Jones κακοποίησαν και δολοφόνησαν τον 7χρονο γιο του πρώτου Adrian Jones, σύμφωνα με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια, όπως ανατριχιαστικά περιγράφει η Daily Mail, πέταξαν τη σορό του παιδιού στα γουρούνια…

masndfagha1

Ο 44χρονος και η 29χρονη συνελήφθησαν όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την εξαφάνισή του. Στην έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν ανθρώπινα απομεινάρια σε στάβλο μέσα στο αγρόκτημα της οικογένειας, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Νεκρά ποντίκια, κλουβιά γεμάτα αρουραίους, σύριγγες, ποντικοφάρμακα και βίντεο με πορνογραφικό υλικό ήταν μερικά από τα πράγματα που οι Αρχές εντόπισαν μέσα στο σπίτι όπου το ζευγάρι ζούσε με το άτυχο αγόρι και έξι κορίτσια.

masndfagha2

Η ιδιοκτήτρια του αγροκτήματος στο Κάνσας, Jennifer Hoevers, που το είχε νοικιάσει στο ζευγάρι, δήλωσε σοκαρισμένη όταν μπήκε για πρώτη φορά στο χώρο, μετά τη φυλάκιση των δύο.

«Μου κόπηκε η ανάσα, παντού σκουπίδια από έτοιμο φαγητό, γάλα και σαπισμένα τρόφιμα παντού», περιέγραψε στο FOX 4.

masndfagha6

Τα πάντα ήταν καλυμμένα με μούχλα, στον τοίχο υπήρχαν τρύπες από σφαίρες, ολόκληρα μπάνια είχαν ξηλωθεί, η πισίνα είχε καταστραφεί.

Ο εισαγγελέας χαρακτήρισε τη σκηνή του εγκλήματος «μία από τις χειρότερες» που είχε ποτέ δει.

Η Hoevers είπε πως ο Michael και η Ηeather Jones ήταν «ευγενικοί και συνετοί» και έδειξαν ενδιαφέρον για αγορά του σπιτιού. Ωστόσο το οίκημα του μισού εκατομμυρίου δολαρίων είναι διαλυμένο.

masndfagha7

Ο Μichael κατηγορείται επίσης για πρόκληση σωματικής βλάβης και επίθεση με όπλο κατά της Heather.

Η αστυνομία πρωτοπήγε στο σπίτι στις 25 Νοεμβρίου ύστερα από καταγγελία πως ο 44χρονος είχε πυροβολήσει τη σύζυγό του.

Ο πατέρας της Heather Jones, Jeff Coon, είπε πως η κόρη του του τηλεφώνησε την ημέρα των ευχαριστιών και του είπε πως ο Michael είχε σκοτώσει το μικρό αγόρι και πως θα είχαν την είδηση όλα τα μέσα ενημέρωσης.

«Τον έδωσε τροφή στα γουρούνια, μόνο αυτό μου είπε», ήταν η φρικτή αποστροφή του άνδρα σχετικά με όσα του είχε πει η κόρη του.

masndfagha3

Ο Coon πληροφορήθηκε μέρες αργότερα πως του είχε πει την αλήθεια. «Δεν ξέρω αν δεν ήθελα να την πιστέψω», ανέφερε, «ήταν ήρεμη σαν να μιλούσαμε κανονικά. Γι’ αυτό δεν το σκέφτηκα καν».

Λόγω της διάστασης με την κόρη του ο Coon δεν είχε δει τον Adrian για δύο χρόνια.

masndfagha4

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έκανε για να του συμβεί κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει κανένας λόγος», είπε για τον τραγικό θάνατο του 7χρονου.

Τα έξι κορίτσια που ζούσαν με τους Jones, ηλικίας από 2 έως 10 ετών, έχουν μεταφερθεί σε κρατικές δομές προστασίας ανηλίκων.

masndfagha5

Σύμφωνα με τη Daily Mail, είχαν υπάρξει πολλά τηλεφωνήματα στην αρμόδια υπηρεσία του Κάνσας σχετικά με τα παιδιά αυτά και τις συνθήκες στις οποίες ζούσαν.

Ο Michael Williams, αδελφός της Heather Jones, είπε πως ο Jones κακοποιούσε τη γυναίκα και τα παιδιά για χρόνια.

«Υπάρχουν τρύπες από σφαίρες στους τοίχους, μπορείτε να καταλάβετε σε το καθεστώς τρόμου μπορεί να ζούσαν αυτοί οι άνθρωποι κάθε μέρα», εξήγησε στο NBC News.

Ο Michael Jones συνελήφθη και κρατείται με εγγύηση 10 εκατομμυρίων και η Heather με πέντε…

masndfagha8