Ένας μπαμπάς ξέρει από γυναικεία στήθη… Τις παράξενες διακοπές ενός ζευγαριού παρουσιάζουν οι New York Post και ο λόγος είναι ότι ο σύζυγος ξόδεψε το μεγαλύτερο μέρος τους, ρουφώντας γάλα από το στήθος της γυναίκας του. Η μαμά τεσσάρων παιδιών Janelle McAloon αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να θηλάσει τον σύζυγό της Joshua κατά τη διάρκεια μιας ρομαντικής απόδρασης στο Πουέρτο Ρίκο επειδή ξέχασε το θήλαστρό της στο σπίτι.

«Είμαι εδώ για να σας πω [ότι] έπρεπε να θηλάσω τον σύζυγό μου», παραδέχτηκε η Janelle, 32 ετών, από τη Βοστώνη στο TikTok, η οποία συγκέντρωσε πρόσφατα περισσότερες από 188.200 προβολές από χρήστες της πλατφόρμας. Η μελαχρινή μαμά χαμογελαστή εξήγησε την περίεργη κατάστασή της, λέγοντας: «Ήμασταν στο Πουέρτο Ρίκο και… Θηλάζω γιατί απλά ξέχασα να φέρω το θήλαστρό μου» και συνέχισε: «Λοιπόν, για τέσσερις ημέρες, είμαστε στο Πουέρτο Ρίκο και το στήθος μου έχουν πάρει φωτιά», είπε. «Την πρώτη μέρα, λέω, “Τζος, χρειάζομαι να με βοηθήσεις”. Και αυτό έκανε» περιγράφει η γυναίκα.

@nellesworld

Replying to @pepe.silvia__ It was a weird time 😂

♬ Speak Now – Taylor Swift

Η ανιδιοτελής πράξη του Τζόσουα θα μπορούσε να τον ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το μητρικό γάλα μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της νόσου του Crohn, της αρθρίτιδας, του αυτισμού και ορισμένων μορφών καρκίνου. Η αποκάλυψη της Τζανέλ έκανε εικονικά σαγόνια να… πέφτουν – και έκανε τους ανθρώπους να υποψιαστούν ότι το να ξεχάσεις το θήλαστρο στο σπίτι δεν ήταν απλώς ένα αθώο λάθος. «Ανατροπή στην πλοκή: Το ξεπακετάρισε», αστειεύτηκε ένας, υποδηλώνοντας ότι ο Τζόσουα πάντα σκόπευε να χρησιμοποιήσει το στόμα του για να ανακουφίσει την πίεση στο στήθος της Τζανέλ. «Πιθανώς οι καλύτερες διακοπές ποτέ για τον άντρα σου», την πείραξε ένας άλλος.

@nellesworld

Had to post this just because of those sweet dance moves in the beggining 🤣 #familymoments

♬ original sound – Janelle & Joshua

Ένας άλλος άνδρας ομολόγησε ότι χρειάστηκε να θηλάσει και αυτός από τη γυναίκα του, γράφοντας: «Ως σύζυγος με παιδιά, έπρεπε να θυσιαστώ με αυτόν τον τρόπο. Έκανα κατά γράμμα τα κτηνοτροφικά μου καθήκοντα». «Είναι δύσκολο να δεις άλλους άντρες να ζουν το όνειρό σου», αστειεύτηκε ένας άλλος.

Οι γυναίκες, ωστόσο, βρήκαν άλλες λιγότερο σέξι εναλλακτικές που θα μπορούσαν να είχαν εξετάσει η Janelle και ο Joshua, όπως η άντληση με το χέρι – η διαδικασία κατά την οποία μια θηλάζουσα μητέρα στύβει το γάλα της χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της και τους αντίχειρές της – ή απλώς πηγαίνοντας σε ένα τοπικό φαρμακείο και αγοράζοντας ένα θήλαστρο. Αλλά η Janelle εξήγησε γιατί καμία επιλογή δεν ήταν εφικτή. «Προσπάθησα [να αντλήσω με το χέρι] τόσο σκληρά», ισχυρίστηκε, «αλλά για κάποιο λόγο δεν λειτούργησε έως ότου έκανα κάποια αναρρόφηση πριν».

Και ως απάντηση σε έναν σχολιαστή που σημείωνε ότι έχει φαρμακεία στο Πουέρτο Ρίκο, η Janelle απάντησε: «Ναι, υπάρχουν, αλλά εκεί που μέναμε δεν υπήρχαν όλα αυτά». Η μαμά, ωστόσο, σημείωσε ότι μπόρεσε να αγοράσει μια συσκευή θηλασμού πριν επιστρέψει στη Μασαχουσέτη. «Την τελευταία μέρα που ήμασταν εκεί μπόρεσα να πάρω ένα», είπε.