Το μοντέλο και influencer, Κίνσεϊ Βολάνσκι, που έγινε γνωστή – και έβγαλε πολλά εκατομμύρια δολάρια – μετά την εισβολή της στον αγωνιστικό χώρο στον τελικό του Champions League το 2019 στη Μαδρίτη ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τότεναμ (2-0) είναι πλέον πιλότος ελικοπτέρων. Επίσης δηλώνει πως επενδύει σε ακίνητα, ενώ αποφάσισε να «ακούσει» τους fans της στα social media και να ανοίξει λογαριασμό στην πλατφόρμα Onlyfans.

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Αμερικανίδα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Metropolitano», γηπέδου της Ατλέτικο στην ισπανική πρωτεύουσα φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, που έφερε πάνω του ένα διαφημιστικό μήνυμα, το οποίο παρέπεμπε στην ιστοσελίδα με πορνογραφικό περιεχόμενο του συντρόφου της εκείνη την εποχή. Σύμφωνα με την ίδια, ο αντίκτυπος ήταν ίσος με τέσσερα εκατομμύρια δολάρια τηλεοπτικού χρόνου και αυτό τη βοήθησε για να «χτίσει» την περιουσία της. Ακολούθησαν διαφημίσεις και άλλα που της απέφεραν αρκετά λεφτά.

Η ασφάλεια του γηπέδου την απομάκρυνε από τον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό είχαν ήδη γίνει viral και η νεαρή γυναίκα έγινε διάσημη. «Ήταν οι πιο τρελές 24 ώρες της ζωής μου. Ακόμη και οι αστυνομικοί ήθελαν να βγουν φωτογραφίες μαζί μου», υποστήριξε αργότερα. Παρόλο που αυτό που έκανε ήταν παράνομο, οι ισπανικές αρχές δεν το… προχώρησαν και η Βολάνσκι έμεινε ελεύθερη και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη διασημότητά της.

Στα 26 της, πλέον, με 3,6 εκατομμύρια followers στο Instagram, η Βολάνσκι πρόσφατα εξέδωσε την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Η ζωή είναι για τη ζεις, οπότε γιατί όχι;». Από τις αναρτήσεις της στα social media φαίνεται πως συνεχίζει να λατρεύει τα σπορ, ενώ υποστηρίζει πως έχει άδεια πιλότου ελικοπτέρων και δηλώνει πως είναι εθισμένη στις περιπέτειες (πέφτει συχνά με αλεξίπτωτο), ενώ παράλληλα διαφημίζει ταξιδιωτικά πρακτορεία και ταξιδιωτικούς προορισμούς.

https://www.instagram.com/p/CcyMZU-OVg6/