Η νέα ρύθμιση του Facebook που δίνει λύση στην «παρακολούθηση» εκτός κοινωνικού δικτύου

Η λύση για τις διαφημίσεις σε τρίτες ιστοσελίδες


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSOCIAL MEDIA
21:07
06/06/2016
Η νέα ρύθμιση του Facebook που δίνει λύση στην «παρακολούθηση» εκτός κοινωνικού δικτύου
loading

Το Facebook έχει προσθέσει μια νέα ρύθμιση η οποία αφήνει τους χρήστες να επιλέξουν αν θέλουν ή όχι να παρακολουθούνται και να εμφανίζονται διαφημίσεις.

Η σχετική ανακοίνωση έρχεται λίγο μετά μια άλλη του κοινωνικού δικτύου, ότι θα προστεθούν διαφημίσεις σε τρίτες ιστοσελίδες και θα εμφανίζονται σε όλους τους χρήστες, ακόμη και αυτούς που δεν έχουν λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο. Κανένας χρήστης δεν εξαιρείται από το να παρακολουθείται η κίνησή του όσον αφορά τις διαφημίσεις και εκτός Facebook εκτός αν το επιλέξει ο ίδιος χειροκίνητα μέσω της νέας αυτής ρύθμισης. Τους δίνεται μάλιστα η δυνατότητα να σταματήσουν τις άλλες ιστοσελίδες και εφαρμογές από το να ελέγχουν τις προτιμήσεις τους όσον αφορά τις διαφημίσεις.

Τα δεδομένα που συλλέγονται από την παρακολούθηση των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Facebook, στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για να βρουν τι μπορεί να σας αρέσει ή να σας ενδιαφέρει. Αν ανήκετε σε αυτούς που όλα αυτά σας ακούγονται ενοχλητικά, μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε με τη μετάβασή σας στη σελίδα ρυθμίσεων των διαφημίσεων του Facebook. Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις, στο πεδίο των διαφημίσεων, σάς δίνονται διάφορες δυνατότητες και επιλογές ώστε να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε για παράδειγμα την παρακολούθηση για διαφημίσεις ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε ιστότοπους και εφαρμογές.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αναφέρει ότι οι πρόσφατες αλλαγές στον τρόπο των διαφημίσεων αποτελούν ένα νέο εργαλείο για το κοινωνικό δίκτυο ώστε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις του σε όλο το διαδίκτυο και όχι μόνο στο Facebook. Παρ’ όλα αυτά αποφασίστηκε να δοθεί η δυνατότητα στους χρήστες να μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να λαμβάνονται πληροφορίες από αυτούς για την προώθηση διαφημίσεων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει