Την πίστη ότι η Βαλένθια μπορεί να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αν και οι «νυχτερίδες» ηττήθηκαν με το βαρύ 5-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δεν χάνει τις ελπίδες του και ελπίζει ότι οι παίκτες του θα καταφέρουν να ανατρέψουν το εις βάρους τους 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Μπερναμπέου».

Τα κυριότερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Βαλβέρδε μετά το τέλος του ματς

Για το χθεσινό ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι απολύτως σαφές ότι ήταν ανώτερο. Ξεκάθαρα η Ρεάλ είχε κίνητρο και έπαιξε με πάθος. Μετά το 0-1 βγήκαμε μπροστά και το πληρώσαμε ακριβά. Μετά ήρθε το 0-2 και αμέσως το 0-3, κάτι που επηρέασε την απόδοση της ομάδας»

Για τον επαναληπτικό στο Κύπελλο: «Θα τους αντιμετωπίσουμε ως ίσους, με καλή διάθεση για να τους εκπλήξουμε. Ξυπνήσαμε απόψε και αυτό ήταν ένα λάθος, επειδή μπήκαν περισσότερο προσεκτικοί στο ματς. Στη Μαδρίτη μπορούμε να τους εκπλήξουμε μία φορά, αλλά όχι δύο».

Για τις μεταγραφές: «Δεν έχω ζητήσει κανέναν παίκτη. Στόχος αρχικά ήταν η παραμονή και πλέον ο Ρικάρντο Κόστα έχει τη δική του θέση στην ομάδα».

Για την εικόνα της ομάδας: «Έχουμε χάσει μόλις ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει με τέτοια διαφορά, αλλά αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα μάθη μας για εμάς. Δεν παίζουμε μόνο για τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει μία ευκαιρία για ρεβάνς την Τετάρτη».

Πηγή: sport-fm.gr