Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γόντικα και του Γιάννη Μώραλη από το γραφείο του αθλητικού Εισαγγελέα και την υπόσχεση για χαμηλούς τόνους ενόψει ντέρμπι ήρθε η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την αναβολή του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ να ταράξει τα… νερά πριν αυτά προλάβουν να ηρεμήσουν.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την αναβολή του αγώνα των ερυθρολεύκων με τους κρητικούς προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της πράσινης ΠΑΕ.

Στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι η απόφαση αυτή προκαλεί έντονα ερωτηματικά καθώς βάσει των κανονισμών όσο πιεσμένο πρόγραμμα να έχει ο Ολυμπιακός ποτέ το διάστημα του ενός αγώνα με του άλλου δεν είναι μικρότερο από χρονικό διάστημα που ορίζει η UEFA.

Μάλιστα, λένε ότι η αναβολή αυτή διευκολύνει αρκετά τον Ολυμπιακό αλλά και τον ΟΦΗ. Από την μία ο Ολυμπιακός παίζει την Πέμπτη (Μέταλιστ), και μετά Κυριακή (Παναθηναϊκό) και θα είχε παιχνίδι την Τετάρτη (ΟΦΗ) και μετά πάλι την Κυριακή (Αστέρας Τρίπολης). Κάτι που δεν είναι αντίθετο με τους κανονισμούς, δίνοντας 4 ματς σε 11 ημέρες.

Επίσης, υποστηρίζουν στον Παναθηναϊκό ότι η αλλαγή αυτή βολεύει και τον ΟΦΗ καθώς θα παίξει απέναντί τους έχοντας ξεκουραστεί σχεδόν μια ολόκληρη εβδομάδα, ενώ σε άλλη περίπτωση θα είχε παιχνίδι και μεσοβδόμαδα.

Πηγή: sport-fm.gr