Οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή και οι προσπάθειες να κλείσει ο Λάζλο Μπόλονι, μεταφέρουν για την επόμενη εβδομάδα την -απολογιστικού χαρακτήρα και όχι μόνο- δημόσια τοποθέτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο Ρουμάνος τεχνικός αποτελεί τον πρώτο στόχο, με τον τεχνικό διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη, να αναλαμβάνει να «τρέξει» το θέμα, ταξιδεύοντας στη Γαλλία για κατ’ ιδίαν συζητήσεις.

Έτσι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ «αναγκάζεται» εκ των συνθηκών να «τρενάρει» για λίγες ημέρες την συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναφερθεί συνολικά στη θητεία του, ειδικότερα στην σεζόν που μόλις τελείωσε και θα θέσει τους στόχους του «Δικέφαλου του Βορρά» από εδώ και από πέρα.

Αννόβερο για Σαλπιγγίδη
Από επίσημα χείλη ήρθε η επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον του Αννόβερου να ενισχυθεί στην επίθεση με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Με δήλωσή του στο έγκυρο «Kicker» ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, επισημαίνει πως εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του διεθνούς άσου.

«Δεν μας αφήνει αδιάφορους ο Σαλπιγγίδης», αποκάλυψε ο Γιοργκ Σμάντκε, που είδε την πρώτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης, τον Ισραηλινό Ιτάι Σέχτερ να έρχεται σε συμφωνία με την Καϊζερσλάουτερν. Εξέλιξη που φέρνει πιο ψηλά στη λίστα τον έμπειρο επιθετικό, ωστόσο στο ίδιο δημοσίευμα τονίζονται οι δυσκολίες που υπάρχουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής: «Δεν είναι καθόλου εύκολο να έρθει, καθώς απαιτείται ένα εκατομμύριο ευρώ για να μείνει ελεύθερος».

Έτοιμοι στην προετοιμασία
Άτυχοι στάθηκαν οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που χτύπησαν στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, και θα επιδιώξουν να είναι έτοιμοι με το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο Σωτήρης Μπαλάφας υπέστη θλάση β’ βαθμού στον δεξιό δικέφαλο και θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα αποθεραπείας για να επανέλθει. Στο ίδιο σημείο τραυματίστηκε και ο Κώστας Χαλκιάς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ενισχύσει την Εθνική ομάδα στα παιχνίδια που θα δώσει τον Ιούνιο. Τέλος, με θλάση δευτέρου βαθμού στην περιοχή των προσαγωγών διαγνώστηκε ο Κρέσιτς.

Πηγή: sportfm.gr