Η αύξηση αποδοχών που έχει ζητήσει ο Ραφίκ Τζεμπούρ, σύμφωνα με τη Sportday, στη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ίσως δημιουργήσουν πρόβλημα στο θέμα παραμονής του στον Ολυμπιακό. Ψάχνουν και για επιθετικούς Εντουάρντο Μαθία και Ερνέστο Βαλβέρδε, γεγονός που ενισχύει το σενάριο, με την τελική μεταγραφική λίστα των δύο ανδρών να ολοκληρώνεται με τη λήξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Στην επικαιρότητα επανέρχεται το σενάριο πώλησης του Ραφίκ Τζεμπούρ, σύμφωνα με τη Sportday. Ο Αλγερινός επιθετικός είχε συνάντηση τη Δευτέρα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και φέρεται να ζήτησε αύξηση των αποδοχών του στα 1.4 εκατομμύρια ευρώ, από το 1 εκατ. ευρώ που είναι τώρα καθαρά. Από την πλευρά του ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» άφησε ανοιχτό το θέμα, όντας διατεθειμένος να κάνει μια μικρή αύξηση στον διεθνή στράικερ, αλλά σε καμία περίπτωση να φτάσει τις απαιτήσεις του.

Από το στρατόπεδο των Πειραιωτών, το μόνο που αναφερόταν επίσημα είναι ότι ο Τζεμπούρ έχει συμβόλαιο συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια, το οποίο είχε υπογράψει από τον Ιανουάριο, μαζί με αυτό της εξάμηνης διάρκειας που έχει μέχρι το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός εννοείται ότι θα καταθέσει το συμβόλαιο, το οποίο είναι ισχυρό, διότι διαφορετικά τον αφήνει ελεύθερο. Στον Ολυμπιακό δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πωλείται ο παίκτης και με τι ποσό, ωστόσο, αν τελικά αυτό συμβεί θα αντικατασταθεί από φορ τουλάχιστον ισάξιο. Στη λίστα που ετοιμάζουν οι Εντουάρντο Μαθία και Ερνέστο Βαλβέρδε πάντως, υπάρχουν και ονόματα επιθετικών δια παν ενδεχόμενο.

Οι δύο Ισπανοί, ωστόσο, περιμένουν τη λήξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων πριν την καταθέσουν στη διοίκηση της ομάδας, αφού πολλοί στόχοι είναι από ομάδες που ίσως υποβιβασθούν ή δεν καταφέρουν να πάρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στην τιμή τους και τις απαιτήσεις των συλλόγων τους. Ο Βαλβέρδε ασχολείται πολύ με την αγορά της πατρίδας του, που την ξέρει πολύ καλά, όπως άλλωστε και ο Μαθία, ο οποίος ωστόσο κινείται και στην Αγγλία, την Ιταλία και τη Γαλλία.

Ανένδοτος ο Μαρινάκης για Πάρντο-Μπράβο

Αρνητικός σε οποιοδήποτε νέο ραντεβού με τους Ούρκο Πάρντο και Ραούλ Μπράβο είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν βρίσκει κάποιο λόγο για να συναντήσει εκ νέου κάποιον από τους δύο, αφού έχει κάνει τις προτάσεις που κρίνει ότι ικανοποιούν την ομάδα και περιμένει την απάντηση των ποδοσφαιριστών. Στην περίπτωση του Βέλγου πορτιέρο υπάρχει ελπίδα να βρεθεί κάποια λύση με ένα ποσό κάτω από τις 400.000 ευρώ, ενώ σε εκείνη του Ισπανού μπακ, αν δεν συμφωνήσει με την πρόταση των «ερυθρόλευκων» δεν πρόκειται να υπάρξει νέα προσφορά.

*Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη περίοδο και τι θα γίνει τελικά και με την αύξηση του ΦΠΑ κατά 4%.

Πηγή: sport-fm.gr