Ο καυγάς του Γιώργου Κατσαούνη με τον Γιωρίκα Πηλίδη στον στίβο μάχης του Survivor αλλά και τα όσα ειπώθηκαν μετά φαίνεται πως έκαναν την Μυριέλλα Κουρεντή να προβληματιστεί για την σχέση της με τον «τσακατσούκα».

Η Μυριέλλα Κουρεντή η οποία έχει έρθει κοντά με τον Γιώργο Κατσαούνη φάνηκε ενοχλημένη και μπερδεμένη με τον χαρακτήρα του παίκτη των Μαχητών και δεν το έκρυψε.

«Ο Γιωρίκας με τον Γιώργο τον τσακατσούκα ήρθαν σε τρομερή ρήξη. Παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια. Τους έχουμε ξαναδεί να έχουν ένταση. Ειπώθηκαν κάποια πράγματα για τον Γιώργο και ειπώθηκαν κάποια πράγματα κι από τον Γιώργο και δεν μου άρεσαν. Δεν μπορώ να είμαι στην άλλη καλύβα και να ξέρω τι γίνεται με τον Γιώργο και τι συμπεριφορά βγάζει στους συμπαίκτες του στην καλύβα. Αλλά δεν μου άρεσε που άκουσα από πολλά κορίτσια να έχουν παράπονα από τον Γιώργο. Δεν μου άρεσε που άκουσα τον Γιωρίκα να λέει ότι τον έβρισε χυδαία. Δεν ξέρω τι έκανε ο Γιωρίκας. Γενικά είμαι μπερδεμένη όσον αφορά αυτό το κομμάτι»  ανέφερε η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

Όμως, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Γιώργος Κατσαούνης κρατάει «πισινή» στην σχέση του με τη Μυριέλλα Κουρεντή.