Η Κυριακή Τσανικίδη, που συμμετείχε στο reality show «Power of Love» αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που έλαβε μέρος στο πρόγραμμα και δεν ήταν ο… έρωτας, ασχέτως αν τον βρήκε στο πρόσωπο του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του «Open TV», δήλωσε: «Δεν πήγα στο Power of Love για να βρω τον έρωτα, δεν έχω ανάγκη να τον ψάξω στα reality. Όπως όλοι έτσι κι εγώ πήγα για τη δημοσιότητα. Ο σκοπός μου ήταν να μου ανοίξουν κάποιες πόρτες στο χώρο της δημοσιογραφίας. Έστειλα το βιογραφικό μου, αλλά απάντηση δεν πήρα. Μόνο ένα κανάλι μου πρότεινε να παρουσιάζω ειδήσεις, αλλά εν τέλει δεν με πήραν ούτε εκεί», είπε αρχικά η Κυριακή Τσανικίδη.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στη σχέση με το σύντροφό της Σωκράτη Ελ Γκαμαλί: «Βρήκα όμως τον έρωτα και είμαστε ακόμα μαζί με τον Σωκράτη, δεν έχουμε χωρίσει, παρά τα δημοσιεύματα που έχουν βγει, και μη σου πω ότι θα πάμε και για παντρειά. Δεν με ζηλεύει, δεν ψάχνει το κινητό μου, ενώ εγώ το έχω ψάξει άπειρες φορές. Είναι πάρα πολύ καλός».

Αποκάλυψε επίσης πως: «Μου πρότειναν να πάω σε reality αγάπης στην Αμερική, όπου το concept ήταν πως ο έρωτας δεν έχει σύνορα» και απάντησε στο αν θα έπαιρνε μέρος και πάλι σε κάποιο παρεμφερές σόου, όπως το «The Bachelor»: «Δεν θα έμπαινα στο The Bachelor αν και μου αρέσει και το απολαμβάνω, καθώς γελάω πάρα πολύ. Το Big Brother, πάλι, μου φαίνεται βαρετό», κατέληξε η Κυριακή Τσανικίδη.