Τον απόλυτο… εφιάλτη έζησε μία παρουσιάστρια ειδήσεων του BBC όταν λίγα λεπτά πριν βγει στον «αέρα» σκίστηκε το φερμουάρ του φορέματός της με αποτέλεσμα να μείνει σχεδόν γυμνή.

Η Liz Beacon στρατολογήθηκε τελευταία στιγμή για να παρουσιάσει ειδησεογραφικού περιεχομένου εκπομπή στο BBC One και έτσι έτρεξε σπίτι της και έφερε στο στούντιο ένα αφόρετο φόρεμα. Ωστόσο, σχεδόν 20 λεπτά προτού παρουσιαστεί στους δέκτες ένιωσε το φερμουάρ να σκίζεται.

Ενημέρωσε την σκηνοθέτη της εκπομπής και εκείνη με την σειρά της ζήτησε να της φέρουν μεγάλα μεταλλικά μανταλάκια και μαύρη μονωτική ταινία για να «διορθώσει» το πρόβλημα.

Ευτυχώς, οι τηλεθεατές δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό και η Liz Beacon παρουσίασε την εκπομπή σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η 43χρονη παρουσιάστρια είπε ότι το φόρεμα ήταν γνωστής αλυσίδας ρούχων και ότι έχει επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας για να της το αντικαταστήσουν.

Όπως σημείωσε, όταν έβαλε το φόρεμα ένιωσε το φερμουάρ να σκαλώνει αλλά πίστεψε ότι οφειλόταν στο γεγονός ότι ο φόρεμα ήταν εφαρμοστό.