Αν και έχουν δύο διάσημους γονείς, δεν γνωρίζουμε πολλά για τα δύο υιοθετημένα παιδιά του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν. Το πρώην ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο για σχεδόν 11 χρόνια μέχρι το 2001, υιοθέτησε την Isabella, 30 ετών σήμερα, το 1992 και τον αδελφό της Connor, 28 ετών, το 1995.

Η ηθοποιός του «Big Little Lies», 56 ετών, έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετώπισαν εκείνη και ο σταρ του «Top Gun», 61 ετών, κατά τη διάρκεια του γάμου τους, καθώς η Κίντμαν είχε δύο αποβολές.

«Είχα μια αποβολή στο τέλος του γάμου μου, αλλά είχα και μια εξωμήτρια κύηση στην αρχή του γάμου μου. Ήταν απίστευτα τραυματικό για μένα», αποκάλυψε για πρώτη φορά στο Marie Claire το 2007.

Η Κίντμαν παντρεύτηκε στη συνέχεια τον αστέρα της κάντρι Κιθ Ούρμπαν το 2006 και το ζευγάρι καλωσόρισε την πρώτη του κόρη, τη Sunday, 14 ετών, το 2008. Απέκτησαν άλλη μια κόρη, τη Faith, 12 ετών, μέσω παρένθετης μητέρας το 2010.

Στη συνέχεια, ο Κρουζ καλωσόρισε μια κόρη, τη Suri, 17 ετών, με την ηθοποιό Κέιτι Χολμς τον Απρίλιο του 2006 και παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Το ζευγάρι χώρισε το 2012.

Παρόλο που η Bella και ο Connor είναι πλέον ενήλικες, οι διάσημοι γονείς τους έχουν παραμείνει αρκετά μυστικοπαθείς σχετικά με τα πρώτα παιδιά τους. Τόσο πολύ, που οι σπάνιες εμφανίσεις της Bella και του Connor συγκεντρώνουν συχνά την προσοχή.

2015

Ο Κρουζ χαιρέτησε θαυμαστές καθώς παρακολούθησε τον ημιτελικό του Final Four του NCAA γυναικών στην Τάμπα της Φλόριντα, μαζί με τον Κόνορ. Παρακολούθησαν την αναμέτρηση των University of Connecticut Huskies με το University of Maryland Terrapins.

2016

Η Bella Kidman Cruise, γραφίστρια, διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να μην έχει σχέση με τους διάσημους γονείς της το 2016.

«Φυσικά και μιλάμε, είναι οι γονείς μου», δήλωσε. Την ίδια χρονιά, η Κίντμαν έκανε ένα σπάνιο σχόλιο σχετικά με την οικογένειά της. «Είχα μια αποβολή στο τέλος του γάμου μου, αλλά είχα μια εξωμήτρια κύηση στην αρχή του γάμου μου. Ήταν απίστευτα τραυματικό για μένα», δήλωσε στο περιοδικό Red. «Ήμουν τόσο νέα όταν παντρεύτηκα. Κοιτάζω πίσω τώρα και σκέφτομαι: “Τι;” .Κοιτάζεις την Taylor Swift, εννοώ πόσο χρονών είναι; Είναι 26 ετών», είπε, αναφερόμενη τυχαία στην τραγουδίστρια του «Shake It Off».

«Είχα δύο παιδιά όταν ήμουν 27 ετών και ήμουν παντρεμένη για τέσσερα χρόνια. Αλλά αυτό ήταν που ήθελα», κατέληξε η Κίντμαν: «[Η μητρότητα] έχει να κάνει με το ταξίδι. Θα υπάρξουν απίστευτες κορυφές και κοιλάδες, είτε έχεις υιοθετήσει είτε είσαι βιολογική μητέρα. Αυτό που χρειάζεται ένα παιδί είναι η αγάπη».

2018

Η Κίντμαν μίλησε για τις αποφάσεις της Μπέλα και του Κόνορ να ακολουθήσουν τον Κρουζ στη Σαϊεντολογία σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο περιοδικό Who τον Νοέμβριο του 2018.

«Είμαι πολύ κλειστή για όλα αυτά», δήλωσε η ηθοποιός. «Πρέπει να προστατεύσω όλες αυτές τις σχέσεις. Ξέρω 150% ότι θα έδινα τη ζωή μου για τα παιδιά μου, γιατί αυτός είναι ο σκοπός μου». Υπενθύμισε επίσης στους θαυμαστές της ότι είναι πλέον «ενήλικες» και σε θέση να καθοδηγήσουν τη ζωή τους, με την υποστήριξή της. «Είναι σε θέση να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις. Έχουν κάνει τις επιλογές τους να γίνουν Σαϊεντολόγοι και, ως μητέρα, είναι δουλειά μου να τα αγαπώ», είπε.

«Και είμαι ένα παράδειγμα αυτής της ανοχής και αυτό είναι που πιστεύω – ότι ό,τι κι αν κάνει το παιδί σου, το παιδί έχει αγάπη και το παιδί πρέπει να ξέρει ότι υπάρχει διαθέσιμη αγάπη, και εγώ είμαι ανοιχτή εδώ».

«Νομίζω ότι αυτό είναι τόσο σημαντικό, γιατί αν αυτό αφαιρεθεί από ένα παιδί, να το αποκόψεις αυτό σε οποιοδήποτε παιδί, σε οποιαδήποτε σχέση, σε οποιαδήποτε οικογένεια – πιστεύω ότι είναι λάθος. Οπότε αυτή είναι η δουλειά μας ως γονείς, να προσφέρουμε πάντα αγάπη χωρίς όρους», συνέχισε.

2023

Ο Κόνορ βγήκε να παίξει γκολφ τον Μάιο. Δύο μήνες αργότερα, ο Κόνορ βρέθηκε με τον πατέρα του σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο σε μια εκδήλωση προώθησης της ταινίας blockbuster του «Mission: Impossible – Dead Reckoning».

Το δίδυμο πατέρα-γιου δεν φωτογραφήθηκε μαζί, αλλά ο Κόνορ συνοδευόταν από την αδελφή του ηθοποιού, Lee Mapother.

Ο Κόνορ ζει μια φαινομενικά φυσιολογική ζωή, όπως φαίνεται στο Instagram του. Ωστόσο, οι γονείς του δεν φαίνονται πουθενά.

2023

Η Μπέλα δημοσίευσε μια σπάνια selfie μέσω Instagram στις 17 Σεπτεμβρίου. «Τι καλοκαίρι», έγραψε.

Η Μπέλα, καλλιτέχνης, συνήθως μοιράζεται εικόνες της δουλειάς της με τους σχεδόν 52.000 ακολούθους της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, «η Μπέλα ζωγραφίζει από τότε που τα μικρά της χεράκια μπορούσαν να πιάσουν ένα στυλό. Από τότε εξελίσσεται στις τέχνες της».