Νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία στην Πάτρα στη σορό του 9χρονου αγοριού, που έχασε το Σάββατο 21 Αυγούστου τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στη Ζάκυνθο.

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, το άτυχο παιδί έπαιζε κρυφτό με την παρέα του, όταν αποφάσισε να κρυφτεί πίσω από κεντρική μονάδα κλιματισμού ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία και να χάσει τη ζωή του.

Ζάκυνθος: «Το πήρα στα χέρια, του έδωσα ένα φιλί»

Συγκλονισμένος ο πατέρας του 9χρονου δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε το παιδί του ενώ εκείνο έπαιζε.

«Ήταν τα καλώδια ανοιχτά και το παιδί έπαιζε με τα άλλα παιδιά, πήγε να κρυφτεί εκεί, ακούμπησε το σώμα του εκεί και πάει. Ο γείτονας που μένει απέναντι του το είχε πει του ιδιοκτήτη, αλλά δεν είχαν δώσει σημασία. Εγώ δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, αργότερα το έμαθα. Δεν θα άφηνα να παίζει το παιδί μου εκεί. Τους έχουμε γείτονες και δεν ήρθαν να πουν συλλυπητήρια» είπε ο κ. Γιάννης στο MEGA.

«Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα ένα φιλί. Το παιδί μου έμεινε στα χέρια. Εγώ εύχομαι να μην τύχει σε κανένα γονιό αυτό» είπε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.