Ποδηλατοδρομία την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας

Ραντεβού δίνεται στις 11.00 στην πλατεία Συντάγματος


ΕΛΛΑΔΑ
13:03
13/12/2013
Ποδηλατοδρομία την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας
3
loading

Την ευκαιρία μιας δωρεάν προπόνησης δίνει ακόμα μία Κυριακή, η εταιρεία MCHtraining, στο πλαίσιο της δράσης της «ΈΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!», διοργανώνοντας ποδηλατοδρομία στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Δίνοντας ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος στις 11.00, οι συμμετέχοντες θα καλύψουν μια απόσταση 15 χιλιομέτρων, ποδηλατώντας στους δρόμους της γιορτινής πόλης, με την υποστήριξη του Γιώργου Αμυρά.

Σκοπός της δράσης «ΈΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!», η οποία ξεκίνησε με πρωτοβουλία της MCHtraining το Μάρτιο του 2013, είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όλους όσους αγαπούν την άσκηση και τον υγιεινό τρόπο ζωής να συμμετέχουν δωρεάν σε προπονήσεις εξωτερικού χώρου, για να γυμναστούν, αλλά κυρίως να διασκεδάσουν.

Κάθε Κυριακή, η ομάδα της MCHtraining βρίσκεται σε πάρκα, δημοτικά γήπεδα ή ακόμη και παραλίες, έτοιμη να «μυήσει» τους ασκούμενους στα μυστικά της προπόνησης και του fitness.

Η δυναμική παρουσία της MCHtraining στο διαδίκτυο μέσα από τη σελίδα mch-training.com, καθώς και μέσω των social media, παρέχει καθημερινή ενημέρωση σε όσους ενδιαφέρονται για τις δράσεις της, καθώς και για θέματα γύρω από την άσκηση, τη διατροφή και την υγεία.

Περισσότερα θέματα για την υγεία, την άσκηση και τη διατροφή μπορείτε να δείτε στο mch-training.com

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Gabriella

  τι δικό μου δεν έχει σέλα

  1. avatar Gabriel

   Αυτό είναι το μόνο σίγουρο...

   1. avatar kiekeboe

    χααααχααααχα έχετε πολύ πλάκα !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει