Έναρξη εργασιών στις Εργατικές Βελεστίνου

Τα σπίτια σύντομα στους δικαιούχους


ΕΛΛΑΔΑ
7:05
22/01/2011
Έναρξη εργασιών στις Εργατικές Βελεστίνου
loading

Εντός ημερών αναμένεται να αρχίσουν ξανά οι εργασίες στις Εργατικές Κατοικίες στο Βελεστίνο, προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να παραδοθούν στους 40 δικαιούχους που κληρώθηκαν εδώ και δύο χρόνια. Η Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου επικοινώνησε με τον εργολάβο του έργου ο οποίος τη διαβεβαίωσε πως οι εργασίες θα αρχίσουν εντός ημερών.

Παράλληλα η κ. Λαΐτσου θα επικοινωνήσει και με την πρόεδρο του ΟΕΚ, ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχιση της χρηματοδότησης, αλλά και η πληρωμή του εργολάβου. Την προηγούμενη Κυριακή η ίδια είχε συναντηθεί με τους δικαιούχους και συμφωνήθηκε η από κοινού δράση.

Στο πλαίσιο της πρώτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ομόφωνα αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπών για προμήθειες, διαγωνισμούς και άλλα θέματα, ενώ εγκρίθηκε και το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού για το Δήμο.

Παράλληλα έγινε ανασυγκρότηση κάποιων σχολικών επιτροπών οι οποίες θα έχουν διάρκεια μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, αφού στη συνέχεια θα δημιουργηθούν για όλο το Δήμο δύο σχολικές επιτροπές, μία για την πρωτοβάθμια κα μία για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Σχετικά με το ζήτημα των προσλήψεων από τη Δημοτική Αρχή επισημάνθηκε ότι στο Υπουργείο Εσωτερικών εστάλη ένα έγγραφο που καταγράφει τις ανάγκες σε προσωπικό, όπως είχε ζητηθεί από το Υπουργείο, μέσα σε συγκεκριμένες προθεσμίες.

Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται η καταγραφή της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Δήμου.

πηγή: thiisvolos

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει