Τη θλίψη της για τον 36χρονο που πνίγηκε στον Πειραιά ενώ φέρεται να απωθήθηκε από μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon το βράδυ της Τρίτης (5/9) δεν μπορεί να κρύψει μία φίλη του. Όπως αποκάλυψε, ο Αντώνης δεν ήξερε μπάνιο ενώ παράλληλα τόνισε πως ήταν ένα πολύ καλό και φιλότιμο παιδί.

Η φίλη του 36χρονου κα Μαρίνα, η οποία μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Alpha Τώρα» τόνισε αναφερόμενη στον 36χρονο: «Ήταν καλό παιδί, φιλότιμο, αλλά άτυχος. Στην Κρήτη δούλευε. Στην Αθήνα ανέβαινε τακτικά».

«Είμαι συγκλονισμένη. Δεν έχω λόγια τον βλέπω τον καημένο εκεί που τον σπρώχνουν και σπαράζει η καρδιά μου», σημείωσε όταν ρωτήθηκε για τις σοκαριστικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Ήταν καλό παιδάκι. Ήσυχος, φιλότιμος. Δεν ήταν παντρεμένος, τον ήξερε όλος ο κόσμος, βοηθούσε τους πάντες».

«Δεν ήξερε και μπάνιο, αλλά πιστεύω ότι και να ξέρεις μπάνιο με τα νερά εκεί από πλοίο δεν νομίζω να μπορούσε να σωθεί», συνέχισε.

Σημειώνεται πως στην εισαγγελία Πειραιά με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού και για παραβίαση σχετικών άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου, θα οδηγηθούν τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon μετά το θάνατο ενός 36χρονου επιβάτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο 36χρονος είχε ακτοπλοϊκό εισιτήριο.