Οι ανθρώπινες σχέσεις και κυρίως η δια ζώσης επαφή δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται εν μέσω της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Τέλος οι αγκαλιές, οι χειραψίες, τα φιλιά. Ένα περιβάλλον αποστειρωμένο με έντονη μυρωδιά αντισηπτικού.

Ο μουσικός Residente ζώντας μέσα στην καραντίνα από το σπίτι του αποφάσισε να γράψει ένα τραγούδι ακριβώς για αυτή τη συνθήκη. Το άσμα γράφτηκε παρουσιάζει στο βίντεο κλιπ του δεκάδες ζευγάρια που φιλιούνται παθιασμένα.

Το τραγούδι λέγεται «Πριν τελειώσει ο κόσμος», «Antes Que El Mundo Se Acabe» και ανάμεσα στα ζευγάρια κάθε φύλου που φιλιούνται με πάθος είναι ο Λιονέλ Μέσι και η σύζυγός του Γκαμπριέλα, ο Ρίκι Μάρτιν και ο σύζυγός του Jwan Yosef, αλλά και άγνωστα ζευγάρια που αγαπιούνται και δεν φοβούνται να το δείξουν.

Ήταν όπως λέει ο Residente σε συνέντευξή του στο Billboard πολύ δύσκολο να βρεις ανθρώπους που να θέλουν να φιληθούν κατά την διάρκεια πανδημίας.

Μίλησε με φίλους του που ήταν πρόθυμοι να φιληθούν και να πρωταγωνιστήσουν στο βίντεο και το ζήτησε και από άλλους μέσω Instagram. Μίλησε με πάνω από 100 άτομα και τους εξηγούσε ακόμα και το πως θα τραβήξουν το βίντεο για να βγει σωστό.

Το τραγούδι το ηχογράφησε ο ίδιος με ένα μικρόφωνο και στην πορεία κατάλαβε ότι έπρεπε να είναι μεγαλύτερο γιατί είχε πολλά ζευγάρια να φιλιούνται.