Αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες για τη ματαίωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης», που ήταν να ανέβει στο θέατρο Παλλάς με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή.

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο ηθοποιός έδωσε τη δική του εκδοχή για τη ματαίωση της παράστασης, ενώ απάντησε και σε εκείνους, που όπως ανέφερε, προσπάθησαν να τον εμφανίσουν ως «υπεύθυνο» για την απόφαση των «Θεατρικών Σκηνών».

Τη δική της εκδοχή έδωσε και η εταιρεία παραγωγής, «Θεατρικές Σκηνές», η οποία με σχετική επιστολή εξήγησε το πώς έφτασαν να πάρουν την απόφαση να ματαιώσουν την παράσταση, λίγο πριν ξεκινήσουν οι πρόβες, ενώ απάντησε στην ανακοίνωση του Μάρκου Σεφερλή.

Τώρα, ο Μάρκος Σεφερλής επανήλθε μέσω Instagram με μια φωτογραφία με τον Πινόκιο και το εξής μήνυμα: «Κι όμως αγαπημένε μου Πινόκιο, τα πιο μεγάλα ψέματα δεν τα έχεις πει εσύ! Ξέρεις όμως πολύ καλά ότι στο τέλος λάμπει πάντα η αλήθεια!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.