Δεν αποτελεί έκπληξη. Εξ άλλου δεν απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα για τους ανθρώπους που ασχολούνται με το tuning, προκειμένου να προχωρήσουν στην βελτίωση ενός μοντέλου. Έτσι, έστω και η πρεμιέρα της στην αγορά έγινε πρόσφατα και στους δρόμους είναι δύσκολο ακόμη να την συναντήσεις, η πρώτη βελτιωμένη Mercedes-Benz SLK είναι γεγονός.

Η Piecha Design είναι η πρώτη, από τις εταιρίες βελτιώσεων που κυκλοφόρησε ένα πακέτο για το συμπαγές γερμανικό roadster. Φέροντας την ονομασία «Accurian RS», το κιτ επικεντρώνεται στις εξωτερικές βελτιώσεις.

Ένας επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας εφοδιασμένος με σπόιλερ, νέα μάσκα και αεροτομές και φώτα ημέρας LED δεσπόζουν στο εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου. Αεροδυναμικό πακέτο Piecha Design περιλαμβάνει, επίσης, πλευρικές φούστες με LED.

Στο πίσω μέρος, οι σχεδιαστές της Piecha έχουν τοποθετήσει στην καινούργια SLK έναν νέο διαχύτη, που διατίθεται σε δύο μεγέθη, μικρό ή μεγάλο. Εκτός από λειτουργικό του ρόλο, ο διαχύτης λειτουργεί επίσης ως πλαίσιο για τις απολήξεις της εξάτμισης. Τέλος, ένα πίσω σπόιλερ στο καπό του χώρου αποσκευών συμπληρώνει το αεροδυναμικό πακέτο.

Η Piecha προσφέρει επίσης 19-ιντσών ζάντες monoblock με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τουρμπίνα. Οι τροχοί είναι διαθέσιμοι σε συνδυασμό με νέα ελατήρια τα οποία έχουν χαμηλώσει το αμάξωμα κατά 25 χιλιοστά.

Η Piecha Design μπορεί να πήρε την πρωτιά στην βελτίωση της ολοκαίνουργιας Mercedes-Benz SLK , όμως για ένα πράγμα μπορούμε να είμαστε σίγουροι : πως τα καλύτερα έρχονται, αφού δεν είναι μακρινή η μέρα που θα δούμε Mercedes-Benz SLK βελτιωμένες και στον τομέα της απόδοσης του κινητήρα και φυσικά των επιδόσεων.

Πηγή: auto24.gr