Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Αίγυπτος τη δίκη μιας γυναίκας από την επαρχία Σαρκίγια, η οποία κατηγορείται ότι τεμάχισε τον γιο της, τον μαγείρεψε και έφαγε στη συνέχεια μέλη του σώματός του. Το ποινικό δικαστήριο του Ζαγκάζιγκ στην επαρχία Σαρκίγια, στην Αίγυπτο, ανέβαλε την ακροαματική διαδικασία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ακρόαση μαρτύρων, μετά το στυγερό έγκλημα που κλόνισε τον αιγυπτιακό λαό.

Η Χάνα Μοχάμεντ Χασάν, κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της, έκοψε το σώμα του σε κομμάτια και μαγείρεψε και έφαγε μέρος του, σύμφωνα με το middleeastmonitor.

Η 29χρονη βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της εδώ και περίπου 3 χρόνια, ζούσε μόνη της με τον γιο της στο χωριό. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, η γυναίκα συνελήφθη όταν ο πατέρας του παιδιού ειδοποίησε τις Αρχές, ενώ στο σπίτι της γυναίκες εντοπίστηκαν κουβάδες με ανθρώπινα μέλη που άνηκαν στον 5χρονο.

Σοκ προκάλεσαν, ωστόσο, όσα είπε η κατηγορούμενη στο δικαστήριο, καθώς προσπάθησε να φάει το κεφάλι του παιδιού «για να μην την αφήσει» ο πρώην σύζυγός της.

Η περιγραφή της για τον θάνατο του μόλις 5 ετών γιου της, σοκάρει. Όπως ανέφερε στο δικαστήριο, χτύπησε το άτυχο παιδί στο κεφάλι 5 φορές και όταν βεβαιώθηκε πως ήταν νεκρό, το τεμάχισε στην μπανιέρα του σπιτιού και στη συνέχεια μαγείρεψε τα μέλη του, ανάμεσά τους το κεφάλι, και τα έφαγε.

Έπειτα από ψυχιατρική εξέταση διαπιστώθηκε πως η στυγερή δολοφόνος έχει σώας τας φρένας, χωρίς να έχει καταναλώσει ναρκωτικά ή φάρμακα που θα επηρέαζαν την κατάστασή της.

Η δίκη συνεχίζεται.