Ένας μπαμπάς έδωσε στην κόρη του μια φανταστική απάντηση όταν τον ενημέρωσε ότι πρέπει να φύγει νωρίτερα από τη δουλειά εξαιτίας «γυναικείου ζητήματος». Η 25χρονη Kiera Platt από τη Νέα Υόρκη έστειλε στον μπαμπά της ένα SMS, αν και εκείνος δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να μην κάνει ένα ακόμα αστείο: «Α… Ποια γυναίκα σε ενόχλησε αρκετά ώστε να γυρίσεις σπίτι;»! Και τη ρώτησε μετά αν θέλει να μιλήσει σε αυτή την… κυρία!

Η Kiera μοιράστηκε κι αυτή την ξεκαρδιστική στιχομυθία με τον μπαμπά της Mitch στο Twitter, καθώς αυτό το πάρε-δώσε την έχει κάνει γνωστή. Κι ενώ κάποιος θα νόμιζε πως ο μπαμπάς παραείναι αθώος για να μην καταλάβει το «γυναικείο ζήτημα», η κοπέλα λέει πως είναι αντιθέτως ιδιαιτέρως πονηρός και παίζει καλά τον ρόλο του αμέριμνου πατέρα. «Δεν έχει αποτύχει ποτέ στο να είναι άβολα αστείος», εξομολογείται η κοπέλα, «όταν ήμουν έφηβη ντρεπόμουν με όλα αυτά, τώρα όμως τα έχω αγκαλιάσει. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως η αίσθηση του χιούμορ του θα ήταν διαφορετική». Και οι πάσες μπαμπά-κόρης δεν έχουν τέλος, καθώς η μικρή φροντίζει να ανεβάζει τις ξεκαρδιστικές συνομιλίες τους στα κοινωνικά μέσα. skkfesireestsefserer2 «Υπάρχουν στιγμές που νιώθω τόσο κοντά σου που αισθάνομαι πως θα μπορούσες να είσαι κόρη μου», της έγραψε άλλοτε…

«Το αγαπημένο μου με τη σχέση που έχω με τον πατέρα μου είναι τα πειράγματά μας. Δεν υπάρχει διαχωριστική γραμμή τι είναι πρέπον και τι όχι. Τα αστεία είναι πάντα αστεία. Αυτό είναι. Είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και δεν θα άλλαζα τίποτα πάνω του».