Η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επέστρεψε την Πέμπτη (10/11) με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο. Η επιτυχία της σειράς, μάλιστα είναι τόσο μεγάλη που όπως έγινε γνωστό δύο εικοσιτετράωρα πριν το Netflix απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα του «Maestro» και η δραματική σειρά θα έρθει στα μέλη του σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

«ΝETFLIX ΕΛΛΑΣ. Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα πιάνου, από τον σπουδαίο Έλληνα MAESTRO, Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Από 19 Δεκεμβρίου στο Netflix» έγραφε, μάλιστα η «αγγελία» που δημοσιεύτηκε στο instagram από το Netflix.

Στο τέταρτο επεισόδιο τώρα με τον τίτλο «Η μεγάλη χίμαιρα», παρακολουθήσαμε την ιστορία της «Μαρίας», η οποία την ενσαρκώνει εξαιρετικά η Μαρία Καβογιάννη. Οι σκοτεινές πτυχές των ηρώων άρχισαν να αποκαλύπτονται κάτω από το διαπεραστικό φως των Παξών, ενώ η Κέρκυρα γίνεται καταφύγιο για τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα στην Κλέλια και τον Ορέστη.

Η αγαπημένη ηθοποιός καθήλωσε για ακόμη μια φορά με την ερμηνεία της και οι χρήστες των social media υποκλίθηκαν στο υποκριτικό ταλέντο της Μαρίας Καβογιάννη.

Η ηρωίδα, που το πρωί της Πέμπτης (10/11) στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στην συγκλονιστική σκηνή που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και στα μηνύματα που έλαβε μετά από αυτή λέγοντας χαρακτηριστικά «Έφερα βιώματα των γυναικών που το έχουν υποστεί όλο αυτό», μίλησε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου για την ενδοοικογενειακή βία από τον σύζυγό της Χαράλαμπο και έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας.

«Κάπου διάβασα ότι το λένε ενδοοικογενειακή βία και ότι προστατεύεται από το σύνταγμα το δικαίωμα αυτό. Να μην σε χτυπάνε. Να μην φοβάσαι. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει πρόθεση να κάνει κακό. Κι όμως κάνει. Και εγώ δεν έχω πρόθεση κι όμως κάνω που ανέχομαι!», λέει σε ένα σημείο της αφήγησής της.

Η άλλη σκηνή που συγκίνησε τους χρήστες του Twitter ήταν αυτή της Χάρις, η οποία μαζί με την βοήθεια και την παρότρυνση του Ορέστη τραγούδησε ξανά μετά από 50 χρόνια. Όπως ήταν αναμενόμενο στους Twitterάδες προκλήθηκε συναισθηματική φόρτιση καθώς ήταν η πρώτη φορά που άκουσαν τη φωνή της Χαρούλας Αλεξίου μετά την απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι.

Οι δύο αυτές γυναίκες έχουν κερδίσει από το πρώτο επεισόδιο τους τηλεθεατές με τις ερμηνείες τους και τα συγχαρητήρια του Τwitter πηγαίνουν στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που αποφάσισε να τις βάλει μαζί στη σειρά.