koalla: Η πλατφόρμα που ενώνει επιχειρήσεις με freelancers

Το επιχειρηματικό περιβάλλον εξελίσσεται και η ψηφιακή εποχή, προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Οι ανάγκες των επιχειρήσεων μπορεί να μεγαλώνουν, ο κόσμος όμως “μικραίνει” καθώς το διαδίκτυο, ελαττώνει τις αποστάσεις.

Το koalla.gr είναι μια καινοτόμα ελληνική πλατφόρμα εύρεσης freelancers, που στοχεύει στο να φέρει τους επιχειρηματίες πιο κοντά με τους ιδανικούς συνεργάτες.

Το όραμα του koalla, είναι να συντελέσει στην ευκολότερη ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών και να διευκολύνει τη διαδικασία εύρεσης συνεργασιών.

Πάμε όμως να δούμε ακριβώς τι είναι το koalla και τι έχει να προσφέρει στον επιχειρηματικό κόσμο.

Μια πλατφόρμα – Μια αγορά για επιχειρήσεις και freelancers

Βασικός σκοπός του koalla.gr, είναι να δώσει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες (freelancers) να “συναντηθούν” για να αναπτυχθούν.

Μέσω του koalla.gr, κάθε επιχείρηση μπορεί εύκολα και άμεσα να αναζητήσει freelancers, για να καλύψει τις ανάγκες της. Μπορεί ακόμη, να θέσει το αίτημά της και να λάβει προσφορές από επαγγελματίες.

Οι freelancers αντίστοιχα, μπορούν να δημιουργήσουν μέσα σε λίγα λεπτά το προφίλ τους, ώστε να ξεκινήσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Μέσα απ΄την πλατφόρμα του koalla.gr, οι επιχειρήσεις και όχι μόνο, μπορούν να βρουν freelancers διαφορετικών ειδικοτήτων και κλάδων, να δουν τα προφίλ τους και να διαβάσουν κριτικές για αυτούς. Έτσι, η επιχείρησή σας, έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει εύκολα τον ιδανικό συνεργάτη, απλά με μια επίσκεψη στην πλατφόρμα.

Μπορείτε ακόμη, να βρείτε πολλές διαφορετικές υπηρεσίες και να πάρετε άμεσα προσφορές. Από υπηρεσίες προώθησης επιχειρήσεων, όπως marketing και διαφήμιση, μέχρι γραφιστικές υπηρεσίες, λογιστικές συμβουλές, υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας, συγγραφής κειμένων, επεξεργασίας video κλπ.

Για παράδειγμα, μια επιχείρηση ή ένας επαγγελματίας, μπορεί μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, να βρει έναν γραφίστα για να αναλάβει τον σχεδιασμό του logo του.

Άμεσες συνεργασίες για ευκολότερη ανάπτυξη

Το koalla, στοχεύει στο να διευκολύνει την ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων. Η πλατφόρμα επιτρέπει σε κάθε επιχειρηματία να βρίσκει τους ιδανικούς freelancers για οτιδήποτε χρειάζεται άμεσα, χωρίς να σπαταλάει παραπάνω πόρους.

Έτσι, οι επιχειρήσεις έχουν ένα μέρος με επαγγελματίες έτοιμους να τις εξυπηρετήσουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Με αναλυτικά μάλιστα προφίλ, για να μπορούν να επιλέξουν με σιγουριά τον καταλληλότερο. Οι επιχειρηματίες μάλιστα, κερδίζουν χρόνο, αφού μπορούν να δουν αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για κάθε υπηρεσία που τους ενδιαφέρει. Δε χρειάζεται λοιπόν να χρονοτριβούν με περαιτέρω συνομιλίες με τον freelancer.

Οι Έλληνες freelancers απ’ την άλλη, έχουν ακόμη ένα μέρος, στο οποίο μπορούν να βρουν πιθανούς πελάτες και να προσφέρουν αυτό που κάνουν. Έχοντας έτσι τη δυνατότητα να αναπτύξουν και εκείνοι το πελατολόγιο και τις ικανότητές τους.

Ευκαιρίες για κάθε επαγγελματία

Αν έχετε μικρή επιχείρηση, το koalla είναι το ιδανικό μέρος για να βρείτε έμπειρους freelancers. Οι μικρές επιχειρήσεις, μπορούν εύκολα να βρουν συνεργάτες σε τιμές που είναι εντός του budget τους, ώστε να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους και να μη μείνουν εκτός ανταγωνισμού.

Υπάρχουν ελεύθεροι επαγγελματίες με διαφορετικές τιμές για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και έτσι, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτου μεγέθους και budget, μπορεί να ανακαλύψει τους κατάλληλους για τις ανάγκες της.

Αλλά και κάθε freelancer, έχει ένα μέρος που μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά, να δημιουργήσει το επαγγελματικό του προφίλ και να ξεκινήσει να βρίσκει πελάτες. Έχοντας έτσι την ευκαιρία να αναπτυχθεί, να βρει νέες συνεργασίες και να εισέλθει σε ένα νέο market.

Το koalla.gr, μειώνει λοιπόν τις αποστάσεις μεταξύ των συνεργασιών και βλέπει ένα επιχειρηματικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο κάθε επιχείρηση και κάθε freelancer θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ενώσουν τις δυνάμεις τους.