Ο Ενές Καντέρ τόνισε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στη Φενέρμπαχτσε αν επέστρεφε στην Τουρκία, αλλά ο σύλλογος δε θέλει καμία σχέση μαζί του.

Ο Τούρκος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς είναι, ως γνωστόν, σε κόντρα με τον Ταγίπ Ερντογάν εδώ και χρόνια, έχοντας δει τον πατέρα του να φυλακίζεται χωρίς κάποιο προφανή λόγο, ενώ για τον ίδιο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο το να επιστρέψει στην πατρίδα του με την κατάσταση που επικρατεί.

Αν, πάντως, γυρνούσε κάποια στιγμή στην Τουρκία, ο Καντέρ θα ήθελε να παίξει στη Φενέρ όπως είπε, για να πάρει την απάντηση, η οποία μάλλον δε θα του αρέσει καθόλου, από τον σύλλογο.

«Η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με το άτομο αυτό στην παρούσα φάση ή στο μέλλον, με άτομο που το όνομά του βρίσκεται δίπλα σε τρομοκρατικές οργανώσεις και των οποίων η συμπεριφορά είναι πολύ γνωστή για τον τρόπο που έφυγε από τον σύλλογο. Δηλώνουμε για άλλη μια φορά, πως οι πόρτες του συλλόγου μας είναι κλειστές για πάντα σε άτομα σαν κι αυτόν και θα παραμείνουν έτσι», ανέφερε η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε, η οποία μάλλον παίρνει το μέρος του Ερντογάν.