Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας εν’ όψει της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί απόψε (20/10, 21:15, Novasports Prime) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Στην σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρονται τα εξής:

«Εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (20/10, 21:15) με αντίπαλο την Maccabi Playtika Tel Aviv για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους πως τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά, κάτι που έγινε γνωστό μετά τη σχετική σύσκεψη με την Ελληνική Αστυνομία.

Συνοπτικά:

  • Οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (18.45). Δεδομένου πως οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί, προτρέπουμε τους φιλάθλους μας να μεταβούν στο γήπεδο τουλάχιστον 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα για την αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας, επιδεικνύοντας χωρίς χρονοτριβή το εισιτήριό τους. Παράλληλα, πρέπει να καθίσουν στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.
  • Για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο θα χρησιμοποιηθούν οι θύρες 3, 10, 11, 14, 27, 29, 31, 40, 46, VIP A’ και VIP B’.
  • Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι με κιγκλιδώματα και 3 ζώνες.
  • Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν φίλαθλο να πλησιάσει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, ενώ θα χρειαστεί να φέρει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο για έλεγχο ταυτοπροσωπίας.
  • Οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να φέρουν μαζί τους στο γήπεδο κράνη μηχανής και σακίδια πλάτης.
  • Στηρίζουμε την ομάδα μόνο τη φωνή μας. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα, καθώς ο κίνδυνος τιμωρίας είναι μεγάλος.
  • Προστατεύουμε το «σπίτι» μας, το ΟΑΚΑ και με τον δικό μας μοναδικό τρόπο βοηθάμε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στη νίκη».