Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσουν την ερχόμενη Πέμπτη η 19χρονη και η μητέρα της οι οποίες κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν το βρέφος που γέννησε το νεαρό κορίτσι και το πέταξαν στα σκουπίδια.

Οι δυο γυναίκες είναι αντιμέτωπες με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία. Ωστόσο, ο συνήγορος της 19χρονης υποστηρίζει πως πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και για το λόγο αυτό θα ζητήσει τη μετατροπή της κατηγορίας σε παιδοκτονία.

Όσο για τη μητέρα της και γιαγιά του βρέφους που φέρεται να το πέταξε στα σκουπίδια σε συνεργεία σε ανθρωποκτονία. Την ίδια ώρα, θα ζητηθεί ο διορισμός ψυχιάτρου πραγματογνώμονα για την 19χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη υποστηρίζει πως: «Κατάλαβα την εγκυμοσύνη στον 7ο μήνα. Δεν το είπα στη μητέρα μου για να αποφύγω την αντίδρασή της. Στις 11:30 το βράδυ ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού. Η μητέρα μου με βοήθησε στον τοκετό, εγώ τύλιξα με κορδόνι το λαιμό του νεογέννητου και έφραξα το στόμα του με κομμάτια χαρτιού».

Από την πλευρά της, η μητέρα φέρεται να υποστηρίζει: «Βοήθησα την κόρη μου στον τοκετό και λόγω της κατάστασής της στη μεταφορά και την εναπόθεση στον κάδο απορριμμάτων».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber