Συνεχίζονται οι συσκέψεις μέχρι αργά το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς τα θέματα που καλείται ο πρωθυπουργός και τα στελέχη του να φέρουν εις πέρας είναι πολλά και δυσεπίλυτα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το προχθές η συζήτηση τελείωσε σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις 11 το βράδυ, αφού στο τραπέζι των συζητήσεων είχε πέσει μεταξύ άλλων ο τρόπος μερικής επαναλειτουργίας της αγοράς καθώς επίσης και ο τρόπος με τον οποίο θα φθάσει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στους πολίτες.

Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ο υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης καθώς επίσης και ο επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, δύο δηλαδή από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Θυμίζουμε ότι οι περισσότεροι που βρίσκονταν στη μεγάλη αίθουσα συσκέψεων ακριβώς απέναντι από το πρωθυπουργικό γραφείο, βρίσκονταν στο Μαξίμου από το πρωί διεκπεραιώνοντας μια σειρά από εργασίες.

Το ζήτημα είναι ότι οι ολονυκτίες δεν θα τελειώσουν σύντομα, παρά το γεγονός ότι πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αφού τα ανοικτά μέτωπα είναι ουκ ολίγα και δεν θα σταματήσουν να υφίστανται τις επόμενες εβδομάδες.