Συνεχίζει την κριτική κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία η «Εφημερίδα των Συντακτών», αυτή τη φορά για την επίθεση που εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά της δημοσιογράφου του «Πρώτου Θέματος», Γεωργίας Σαδανά, που αναφέρθηκε στην έκρυθμη κατάσταση που επικράτησε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο το έντυπο, για «δύο μέτρα και δύο σταθμά». «Όταν τα γραφόμενα – λεγόμενα αφορούν τον αντίπαλο, είμαστε με τους δημοσιογράφους. Όταν αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν αρέσουν, τους καταγγέλλουμε ως “πετσωμένους”, παπαγαλάκια ή προπαγανδιστές», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Τα χρόνια περνούν, οι πρόεδροι αλλάζουν, αλλά (η καταδικασμένη από την κοινωνία) λογική μένει ίδια: ή μαζί μας ή εχθροί μας», προσθέτει η εφημερίδα σε σχόλιό της που δημοσιεύεται στη στήλη των παραπολιτικών.

Ειδικότερα, γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών»: «Την περασμένη εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε (και σωστά) τη στοχοποίηση δημοσιογράφων από κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές, κάνοντας λόγο για θεσμικό κατήφορο, ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι έχει συνηθίσει να θεωρεί τα ΜΜΕ ως μέσα προβολής της “κυβερνητικής προπαγάνδας”. Χθες, ο ίδιος ο πρόεδρός του, Στέφανος Κασσελάκης, προφανώς παραβλέποντας όσα έλεγε το κόμμα του, επιτέθηκε σε δημοσιογράφο και μέσο ενημέρωσης το οποίο αποκάλεσε “γραφείο τύπου της ΝΔ”, επειδή έγραψε ρεπορτάζ για την έκρυθμη κατάσταση στην Πολιτική Γραμματεία.

Δηλαδή δύο μέτρα και δύο σταθμά, όταν τα γραφόμενα – λεγόμενα αφορούν τον αντίπαλο, είμαστε με τους δημοσιογράφους, όταν αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν αρέσουν, τους καταγγέλλουμε ως “πετσωμένους”, παπαγαλάκια ή προπαγανδιστές. Τα χρόνια περνούν, οι πρόεδροι αλλάζουν, αλλά (η καταδικασμένη από την κοινωνία) λογική μένει ίδια: ή μαζί μας ή εχθροί μας».