Άναψαν τα αίματα στο συμβούλιο του Survivor All Star, στο επεισόδιο της Πέμπτης (2/2) με αφορμή το αγώνισμα επάθλου, από το οποίο αρκετοί παίκτες τραυματίστηκαν και οι μπλε αποχώρησαν μέσα στα νεύρα. Οι Μαχητές που προηγούνταν 8-6 έγιναν άνω κάτω με τους Διάσημους και χάρισαν το έπαθλο στους αντιπάλους τους. Αφορμή στάθηκε η επιλογή όμως της κόκκινης ομάδας να βγάλει εκτός αγώνα κάποιους παίκτες της λόγω τραυματισμών. Αυτό τους έκανε έξαλλους, αφού θεώρησαν ότι το κάνουν σκόπιμα γιατί έβλεπαν ότι θα έχαναν και ήθελαν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Οι Μαχητές δεν μπόρεσαν να διανοηθούν τον ύπουλο τρόπο παιξίματος των Διασήμων, με τους χαρακτηρισμούς να πέφτουν βροχή και από τις δύο πλευρές.

Ο Αναγνωστόπουλος έπαιξε εναντίον του Κόρο, με τον πρώτο να πέφτει στην πισίνα και να κοντεύει να πνιγεί.

Στο συμβούλιο δεν άντεξε και ξέσπασε εναντίον του, λέγοντας του: «Χαλάρωσε! Πήγαινε στα σαλάχια να φωνάζεις!».

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας θεώρησε πως τα νήματα τα κινεί ο Ηλίας Γκότσης και ήρθε σε έντονη ρήξη μαζί του!

«Είναι άνανδρο να εγκαταλείπεις τη μάχη και να παρακινείς την ομάδα να φύγει», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας και πάλι οι εντάσεις έγιναν χειρότερες!

Πήρε τη δάδα και έφυγε ο Αναγνωστόπουλος – Ο εκνευρισμός του με το αποτέλεσμα και η άρνηση να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του

Με μια ακόμα αποχώρηση ολοκληρώθηκε τo επεισόδιο του Survivor All Star.

Οι υποψήφιοι αυτής της εβδομάδας ήταν όλοι από την μπλε ομάδα. Συγκεκριμένα, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κρις Σταμούλης, η Ρία Κολοβού, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Εύη Σαλταφερίδου.

Και οι τέσσερις είχαν την ίδια αγωνία για το αποτέλεσμα καθώς όπως έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής, το πόσο δημοφιλής είναι κάποιος στα social media δεν παίζει κανέναν ρόλο στο αν θα παραμείνει ή όχι στο παιχνίδι. Τελικά, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιους τραυματισμούς που δεν τον άφησαν να δείξει τον πραγματικό του εαυτό μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αρνήθηκε να πει το παραμικρό, ενώ αποχώρησε χωρίς να χαιρετήσει κανέναν από τους συμπαίκτες του.

«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω. Δεν θέλω να σηκωθεί κανείς παιδιά, θέλω απλώς να φύγω» δήλωσε, λιτά, ο πρώην παίκτης των Μαχητών με τον μπλε πάγκο να μην μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του το αποτέλεσμα.