Πανικός προκλήθηκε στην καλύβα των μπλε στο Survivor All Star, η οποία κάηκε ολοσχερώς. Ξαφνικά η πύρινη λαίλαπα άρχισε να φουντώνει επικίνδυνα κι όλοι οι παίκτες έτρεξαν να δούνε τι συνέβη.

Οι παίκτες σάστισαν βλέποντας τις φλόγες να ισοπεδώνουν την καλύβα τους, «έχουμε φάει μούτζα» ήταν η δήλωση απόγνωσης καθώς ενός κακού (ήττες και αποχωρήσεις) μύρια έπονται και έσπευσαν με σπασμωδικές κινήσεις να περιορίσουν το κακό…

Η βιασύνη όμως και το σοκ δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος.

Κάποιοι προσπάθησαν να την σβήσουν, πετώντας ξύλα στην φωτιά, όπως ο Ηλίας Γκότσης ενώ άλλοι προσπάθησαν να βρούνε άλλους τρόπους. Ποιος, όμως, άναψε την φωτιά απόψε από την μεριά των Μαχητών. Ο παίκτης που πήρε το φταίξιμο ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ανέφερε στο Survivor: «Μια καλύβα καίγεται κι είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι έξω θα γελούν που έβαλα εγώ την φωτιά. Ο Γκούφυ, όπως με λένε, αλλά πραγματικά δεν έφταιγα. Κρεμόταν ένα ξερό φυλλαράκι, αρπάζει, φυσούσε λίγο και σε κλάσματα δευτερολέπτου δεν πίστευα αυτήν την πύρινη κόλαση που είδα. Πανικός. Ήταν πολύ σοκαριστικό».

Τελικά οι μαχητές έσωσαν ότι μπορούσαν και πλέον πρέπει να ξαναφτιάξουν το καλυβάκι τους από την αρχή.