Μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι». Η συζήτηση του φαρμακοποιού και του παρουσιαστή αφορούσε την συμμετοχή του πρώτου στο reality επιβίωσης ωστόσο δεν έλειψε και η αναφορά στον Χρήστο Δάντη.

Και ενώ ο Νίκος Μουτσινάς ήθελε να μάθει ποιον επιθυμεί για νικητή του Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας, εκείνος πήγε αλλού την συζήτηση και ξάφνιασε τον παρουσιαστή. «Κάτι άκουσα. Εκκρεμεί μια μήνυση εναντίον μου από τον Χρήστο Δάντη; Κάτι τέτοιο άκουσα. Σου έχω νέο. Όταν ήμουν με την Βρισηίδα που ήταν κοντά με την Ασημίνα και που ήρθα κι εγώ πιο κοντά με τα κορίτσια, υποσχέθηκα σε αυτά τα δύο κορίτσια ότι όταν βγούμε από το παιχνίδι θα πάμε κάπου έξω για ένα ωραίο δείπνο με τον Χρήστο Δάντη να γνωριστούμε» είπε αρχικά ο φαρμακοποιός.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Σκέφτηκα λοιπόν και επειδή κρατάω τις υποσχέσεις μου και δεν μπορώ να αναιρέσω κάτι από αυτά που λέω. Επειδή έχω υποσχεθεί σε αυτά τα κορίτσια να κάνουμε το δείπνο και να περάσουμε ωραία, προτείνω να είμαστε εμείς με τα κορίτσια και τον Δάντη στο δείπνο αυτό και να περνάμε ωραία λέγοντας τις ιστορίες μας και στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε τους δικηγόρους μας να τα βρούνε».

Τι είχε πει ο Χρήστος Δάντης

Κατά τη διάρκεια συζήτησης της Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον Σπύρο Μαρτίκα αναφέρθηκε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία διατηρεί σχέση με τον Χρήστο Δάντη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εγώ δεν έχω πλούσιο άνδρα για να με πληρώνει», ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε λόγο για «βιτρίνα».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις ήρθε και η αντίδραση του Χρήστου Δάντη μέσω του Instagram. Την Κυριακή ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» σχετικά με τα όσα συνέβησαν.

«Η ανάρτησή μου ήταν σαφής. Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Ό,τι με συμβουλέψουν, θα κάνω. Καμιά φορά λέμε κάτι και μπορεί να εννοούμε κάτι άλλο. Αυτό που λέμε όμως, έχει σημασία γιατί το βλέπει ο Α, ο Β, ο Γ και μπορεί να το εκλάβει ο καθένας όπως θέλει. Οι κουβέντες είναι βαρύτατες. Θα δω, θα το σκεφτώ», τόνισε ο Χρήστος Δάντης.

«Δεν με ενοχλεί που αναφέρουν μέσα στο Survivor εμένα και τη σχέση μου με την Ασημίνα. Συμβαίνει, υπάρχει, έχει σχολιαστεί το όνομά μου, έτσι κι αλλιώς. Φτάνει να μην χρησιμοποιείται για αρνητικούς λόγους. Εύχομαι να πάει στον τελικό η Ασημίνα», συμπλήρωσε ο Χρήστος Δάντης.

Ποιον θέλει νικητή του Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας

Ο Νίκος Μουτσινάς επανήλθε με την ίδια ερώτηση. Ποιον θέλει για νικητή του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας; «Ο νικητής του Survivor θα είναι ή ο Χρήστος Δάντης ή η Μαρία Αντωνά ή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου», είπε χαριτολογώντας ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Επειδή εγώ έχω τεράστια συμπάθεια στην Αλεξάνδρα και επειδή έχω τεράστια φιλία και εκτίμηση στο πρόσωπο του Στάθη, αυτό που θέλω και πιστεύω είναι να βγει νικητής ο Στάθης γιατί είναι ο μόνος που το αξίζει» τόνισε ο φαρμακοποιός.