Στα όσα ακούστηκαν το πρωί της Πέμπτης (03/11) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το πρόσωπο του θέλησε να απαντήσει ο Γιώργος Τσαλίκης και το έπραξε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ο τραγουδιστής, στην απάντησή του τόσο στην Κατερίνα Καινούργιου όσο και στον Γρηγόρη Γκουντάρα, αποκάλυψε πως εκείνος έκανε κίνηση για να λήξει η κόντρα του με τον παρουσιαστή αλλά εκείνος δεν απάντησε στο τηλεφώνημα «γιατί θα τους χάλαγε η σκαλέτα».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρει: «Εγώ αυτό που είπα εχθές, το έκανα πράξη και πρωί πρωί πήρα τηλέφωνο τον Γρηγόρη με σκοπό να συναντηθούμε να λήξει το θέμαΔεν απάντησε προφανώς γιατί θα τους χάλαγα τη σκαλέτα της εκπομπής. Επίσης να πω στην έξαλλη Κατερίνα ότι με καλέσανε επανειλημμένα να πάω στην εκπομπή της πριν 2-3 εβδομάδες! (έχω τα μηνύματα).

Η Χρίσλα ξέρει και ξέρω καλύτερα τι είναι γελοιότητες ή όχι, ο Γιαννάκης ο Πουλόπουλος πρέπει να γνωρίζει ότι όταν είσαι σε δικαστική διαμάχη απαγορεύεται να μιλάς για το κανάλι και ο Γρηγόρης για άλλη μια φορά συγκινήθηκε στον αέρα… Εκτός αέρα άφαντος… Δεν ασχολούμαι με το θέμα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Όποιος κατάλαβε… κατάλαβε… The end. Με σεβασμό, Γιώργος!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν δέχομαι για τον Γρηγόρη και για εσάς όλους σας να ακούσω μισό αρνητικό»

Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Πέμπτης (03/11) σχολιάζοντας την συνέντευξη του Γιώργου Τσαλίκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφερε μεταξύ άλλων με έντονο ύφος: «Με έχει πειράξει πάρα πολύ αυτό που είδα. Στην αρχή έλεγε ότι διδάσκει την αγάπη. Όταν διδάσκεις την αγάπη και το καλό, το να μπαίνεις στη διαδικασία επί δύο χρόνια να μιλάς για αγάπη και ξαφνικά βγάζεις τοξικότητα. Τις προάλλες έλεγε ότι ”στην εκπομπή που είναι πάνελ”. Ο Γρηγόρης εδώ δεν είναι πάνελ. Ο Γρηγόρης και ο Αντρέας και όλοι τους είναι 100 περισσότερο πιο έμπειροι από μένα. Χωρίς αυτούς εγώ θα έκανα μηδέν. Είναι μαζί μου γιατί με αγαπάνε και με βοηθάνε».

«Το ότι εγώ φέτος είμαι καλύτερα και η εκπομπή πάει καλύτερα, το χρωστάω στον Γρηγόρη. Για μένα ο Γρηγόρης είναι ο πιο σημαντικός συνεργάτης που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Τι δουλειά έχει ο Τσαλίκης να το αναφέρει όλο αυτό και να το συνεχίσει; Δεν κατάλαβα; Με ενόχλησε πάρα πολύ. Για να τελειώνει αυτή η ιστορία, δεν είχε καμιά δουλειά να πάρει ο Γρηγόρης τον Τσαλίκη να τον ενημερώσει για τη δουλειά. Ήταν φίλος του; Ο μόνος που είχε ενημερώσει ο Γρηγόρης για να πάει στο Big Brother ήμουν εγώ. Και εκεί του βγάζω το καπέλο» τόνισε η παρουσιάστρια.

«Δεν δέχομαι για τον Γρηγόρη και για εσάς όλους σας να ακούσω μισό αρνητικό. Δεν έχω γνωρίσει πιο κύριο σε όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω» επεσήμανε.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη

Το βράδυ της Τετάρτης (3/11) ο Γιώργος Τσαλίκης εμφανίστηκε στο «The 2night show» και αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Εστιάζοντας στην εξέλιξη της σχέσης του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα ο Γιώργος Τσαλίκης είπε χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά που λέω δημόσια είναι μέσα από κόπο, από λάθη και πόνο. Μιλάω βιωματικά μαθαίνω από τα λάθη μου και γίνομαι καλύτερος. Με ρωτούσαν όλοι γιατί ασχολούμαι και η απάντηση είναι γιατί έτσι γουστάρω. Για να το νιώθω και να με τσιγκλάει κάτι μέσα μου πρέπει να το σεβαστώ αυτό που νιώθω μέσα μου και ας μου λένε οι δικοί μου ότι δεν αξίζει. Κι ας γυρίσει να μου λέει η Κατερίνα μην μιλάς, η εταιρία δεν είναι σωστό κι η μάνα μου βρείτε τα, ντροπή. Πρέπει να σεβαστώ το θέλω μου και ας είναι λάθος».

«Δεν μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να θυματοποιούνται γιατί όταν είναι άλλοι άνθρωποι θύματα σφυρίζουν αδιάφορα. Ξεκάθαρα δεν είναι εγωισμός γιατί προσπαθώ να ταπεινώνομαι πρώτα εγώ. Τον εγωισμό μου προσπαθώ να τον εκμηδενίσω. Είναι αυτή η φωνή μέσα μου» είπε.