Στο πλατό της εκπομπής «Πρωΐαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καραμίχος ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφαση του να αγοράσει σπίτι στη Νίσυρο αλλά και στη σειρά της ΕΡΤ στην οποία συμμετέχει «Μια νύχτα του Αυγούστου».

Όπως εξομολογήθηκε ο ηθοποιός: «Πήγαινα για ένα γύρισμα στη Νίσυρο. Βλέπω την ταμπέλα για το ηφαίστειο και βλέπω τα σύννεφα που σκάνε μέσα από αυτό και ένιωσα σαν τον Μικρό Πρίγκιπα με την αλεπού του. Πάω στη θάλασσα όπου η άμμος ήταν μαύρη από τον ηφαίστειο και κάνοντας βουτιά βλέπω φυσαλίδες. Πάω στο χωριό που θα έκανα γύρισμα και αισθάνομαι ότι έχω μεγαλώσει στο μέρος αυτό.

Στο σετ αφού συστήθηκα ρώτησα εάν υπάρχει σπίτι που το πουλάνε και ο κύριος από την ταβέρνα με κοίταξε και μου λέει “για σένα υπάρχει”. Μου έφερε τρία κλειδιά από σπίτια που πωλούνταν εκεί και είχα δει ένα, το οποίο ήθελα και μου είπαν “αυτό είναι, εσένα περίμενε” και έτσι το πήρα».

Σε ότι αφορά την σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» στην οποία συμμετέχει και προβάλλεται κάθε Κυριακή είπε: «Είναι η πιο μαγική στιγμή μου στη δουλειά μου. Είναι από αυτές τις μαγικές συνθήκες που όλα λειτουργούν. Η σκηνοθέτης είναι απίστευτα διαβασμένη και είναι εντελώς συνδεδεμένη με τη δημιουργικότητά της και αυτό μας εμπνέει όλους».