Το «εγκώμιο» του συζύγου της, Τάσου Ιορδανίδη, έπλεξε η Θάλεια Ματίκα περιγράφοντάς τον ως έναν πολύ χαρισματικό άνθρωπο που έχει τεράστια αποθέματα συναισθήματος. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι δυο τους ταιριάζουν σε όλα και ότι ποτέ δεν καυγαδίζουν.

H ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων στο ΟΚ και για την πρώτη τους επικοινωνία μέσω τηλεφώνου.

«Σπάνια γνωρίζεις τέτοια πλάσματα. Ο Τάσος έχει τεράστια αποθέματα συναισθήματος που μπορεί να προσφέρει σε κάποιον που αγαπάει και ταυτόχρονα είναι πανέξυπνος. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που μου τηλεφώνησε για να μου προτείνει να συνεργαστούμε στην παράσταση “Το δάσος του Ντέιβιντ Μάμετ” μια και είχε αναλάβει την παραγωγή στο θέατρο του Γιώργου Αρμένη. Είχε πολύ επιβλητική φωνή και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσα να πιστέψω πως ήταν 26 ετών όπως μου είπε όταν τον γνώρισα από κοντά» δήλωσε η Θάλεια Ματίκα, ενώ αναφέρθηκε και στις πιο συνηθισμένες αιτίες πίσω από τους καυγάδες τους.

«Μου αρέσει να υπάρχει τάξη, οργάνωση, συνέπεια, ενώ ο Τάσος κάνει όλα τα αντίθετα. Μου λέει ότι είμαι υποχόνδρια. Αλλά μετά από 5 χρόνια που είμαστε μαζί έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν θα αλλάξει και το έχω πάρει απόφαση πια».