Το καλό με το να είσαι δισεκατομμυριούχος, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, είναι πως δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για τον λογαριασμό του ρεύματος και ως εκ τούτου μπορείς να βγάλεις τη δημιουργικότητά σου στον στολισμό στο σπιτιού σου για τα Χριστούγεννα.

Η Kim K, λοιπόν, έδειξε ένα βίντεο με το πως έχει διαμορφωθεί πλέον ο κήπος και η πρόσοψη της έπαυλής της στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, σπίτι αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο κλιπ των λίγω δευτερολέπτων, η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι σόου «The Kardashians» και ιδρύτρια της εταιρίας Skims μοιράστηκε με τους followers της και όλο τον κόσμο τον παραμυθένιο στολισμό του σπιτιού της με τα πολλά λαμπάκια και τις νεράιδες που κάλυπταν τα δέντρα καθώς και άλλους χώρους της έπαυλής της. Έδειξε την εικόνα, καθώς οδηγούσε προς το σπίτι, ενώ το βίντεο συνοδευόταν από το τραγούδι «It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas», του Michael Buble.

Θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Netflix

Στο μεταξύ, η Κιμ Καρντάσιαν θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία που θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix. Πολλά στούντιο διεκδίκησαν το φιλμ «The Fifth Wheel», που ήταν ανάρπαστο στο Χόλιγουντ, ιδίως έπειτα από την πολύμηνη απεργία της SAG-AFTRA, η οποία έληξε νωρίτερα τον Νοέμβριο.

Η συγγραφέας Πόλα Πελ και η κωμικός Τζανίν Μπρίτο έγραψαν από κοινού το σενάριο, για το οποίο όμως προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες. Η τηλεπερσόνα, εκτός από τον ρόλο της, θα αναλάβει και μέρος της παραγωγής μαζί με την σεναριογράφο.

Η Κιμ Καρντάσιαν πρόσφατα υποδύθηκε τη «Siobhan Corbyn» στη 12η σεζόν της δημοφιλούς σειράς «American Horror Story» του FX με την Έμμα Ρόμπερτς. Ακόμη, έδωσε τη φωνή της στην ταινία «PAW Patrol» το 2021 και στο σίκουελ «The Mighty Movie» μαζί με τα δύο της παιδιά, Νορθ και Σεντ.