Ακόμα και τα σκυλιά της Kim Kardashian τα… έδωσαν όλα για το Halloween. Η 43χρονη μεγιστάνας της εταιρίας SKIMS, ανέβασε στο Instagram Story της εικόνες με δύο από τα τρία Pomeranian της – Sushi και Saké – ντυμένα θεματικά για το Halloween.

«Ο Saké ντύθηκε σαν σούσι για το Halloween», αστειεύτηκε η Kardashian στο κλιπ με το κουτάβι που φορούσε ένα μικροσκοπικό υφασμάτινο ρούχο που έμοιαζε με μέρος ενός ρολού σούσι.

«Ε, είσαι ένα κομμάτι σούσι», ρώτησε η επιχειρηματίας στη συνέχεια τον σκύλο. «Τι είναι αυτό; Τόσο ανενόχλητος» σχολιάσε αμέσως μετά σχολίασε για το γεγονός πως οι δύο σκύλοι έδειχναν ανενόχλητοι με τις «αποκριάτικες στολές» τους.

Η Kardashian μοιράστηκε επίσης μερικές πρόσθετες εικόνες από τα δύο σκυλιά της να κάθονται σε ένα τραπέζι με τα ρούχα τους, καθώς τους βοήθησε να μπουν στο πνεύμα των γιορτών.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Kardashian προχώρησε σε μια χαριτωμένη αμφίεση στα σκυλιά της. Τον Ιούλιο είχε φορέσει στον Σούσι ένα ροζ πουλόβερ, κάνοντας τον να δείχνει πιο «αφράτος».

Η Kim Kardashian έδωσε τώρα στους θαυμαστές της και μια… γεύση από τη διακόσμηση του σπιτιού της για το Halloween με θέμα το κρανίο.

Η μεγαλύτερη δε, κόρη της Kardashian, North West, 10 ετών, μπήκε επίσης στο πνεύμα των γιορτών. Δημοσίευσε μερικά κλιπ του εαυτού της με κοστούμια στον κοινό λογαριασμό TikTok που μοιράζεται με τη μαμά της.

Σε ένα από αυτά ντύθηκε ως μασκότ του πατέρα της Kanye West με την υπογραφή «Dropout bear» – συγκεκριμένα την εκδοχή από το εξώφυλλο του άλμπουμ του Graduation του 2007.

Εμφανίστηκε με το κοστούμι αρκούδας σε φυσικό μέγεθος καθώς και το σακάκι και «χρυσό» κομμάτι Jesus που φορούσε ο χαρακτήρας στο εξώφυλλο του άλμπουμ του ράπερ.