Ο ηθοποιός Κέβιν Σόρμπο που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη σειρά «Ηρακλής», ξέσπασε για την αρρενωπότητα που επικρατεί στο Χόλιγουντ και τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται.

Σύμφωνα με το metro.co.uk, ο ηθοποιός έγραψε σχετικό άρθρο στο Fox News και άσκησε κριτική μεταξύ άλλων στους Τίμοθι Σαλαμέ και Μπίλι Πόρτερ.

«Δεν έχει πραγματικά σημασία σε ποιο άκρο του φάσματος του ανδρισμού ανήκεις – αν είσαι θύμα των βασικών σου επιθυμιών, η φεμινιστική κουλτούρα έχει νικήσει. Είσαι ακριβώς το είδος του δειλού άνδρα που (νομίζουν ότι) θέλουν να είσαι. Η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε ότι «η κοινωνία σήμερα παρεξηγεί σοβαρά τον ανδρισμό… Από την μία πλευρά μας αρέσει να θεωρούμε νορμάλ τους ανδρόγυνους, τύπου Μπίλι Πόρτερ, άνδρες που φοράνε φούστες και φουστάνια… Ο πιο καλοντυμένος άντρας του GQ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ, για παράδειγμα, φοράει ρούχα που ο παππούς ούτε νεκρός δεν θα φορούσε».

«Όπου κι αν κοιτάξουμε, οι τολμηρές, γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες ξεπερνούν τους παθητικούς άνδρες που υποχωρούν ήσυχα στο προσκήνιο. Οι πατεράδες ειδικότερα, έχουν γίνει ο στόχος κάθε αστείου του Χόλιγουντ, οι αδέξιοι, άχρηστοι ηλίθιοι που δεν συνεισφέρουν τίποτα στις οικογένειες ή τις κοινότητές τους, αλλά θυσιάζοντας ως αντικείμενα γελοιοποίησης», σημείωσε στη συνέχεια.