Σε βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ του χρήστης του Facebook, φαίνεται ένας ασυνείδητος οδηγός να παραβιάζει με μεγάλη ταχύτητα τον κόκκινο σηματοδότη στην περιοχή των Μοιρών στην Κρήτη. Το φανάρι έχει ανάψει κόκκινο αρκετή ώρα πριν φτάσει ο οδηγός, ο οποίος πέρασε από τη διασταύρωση χωρίς να ελαττώσει καθόλου την ταχύτητα με την οποία κινούνταν, λες και ήταν πράσινο ή δεν το είδε καθόλου.

Ευτυχώς, στη διασταύρωση δεν πέρασε άλλο όχημα ώστε να υπάρξει ατύχημα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο κάποια δευτερόλεπτα πριν περάσει το αγροτικό τον δρόμο διέσχισε ένα δίκυκλο, το οποίο αν καθυστερούσε λίγο πιθανόν να ήταν αναπόφευκτο το μοιραίο.

Ο χρήστης που ανάρτησε το βίντεο στο facebook έγραψε στη λεζάντα: «Προσέξτε με τι ταχύτητα παραβιάζει τον κόκκινο σηματοδότη. Δε θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν (νόμιμα) διέσχιζε κάθετα το δρόμο ένα άλλο όχημα».

Ηρακλείου – Μοιρών 19/06/2023🛻Προσέξτε με τι ταχύτητα παραβιάζει τον κόκκινο σηματοδότη. Δε θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν (νόμιμα) διέσχιζε κάθετα το δρόμο ένα άλλο όχημα 😡😡

Posted by Stefanos Paterakis on Monday, June 19, 2023