Νεφώσεις με τοπικές βροχές σε περιοχές του Ιονίου, της Δυτικής Πελοποννήσου, του Κεντρικού και Νότιου Αιγαίου και από το απόγευμα στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε την Κυριακή 6/1/2019.

Τα παραπάνω φαινόμενα θα εκδηλωθούν σε παραθαλάσσια και πεδινά τμήματα των παραπάνω περιοχών, ενώ στα ορεινά και ημιορεινά θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, με εξαίρεση τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου όπου χιονόνερο ή χιόνι θα σημειωθεί και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, κυρίως τη νύχτα και τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία σε αρκετά χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από -8 έως 8 και τοπικά 9 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από -7 έως 6 στη Βόρεια Ελλάδα, από -8 έως 11 και τοπικά 12 στη Δυτική Ελλάδα, από -8 έως 10 στο Βόρειο Αιγαίο και από 2 έως 11 και τοπικά 12 βαθμούς στο Κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά τμήματα οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια έως 5 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο και στο Νότιο Αιγαίο 7  μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.