
ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Το κόλπο στην κουζίνα που κάνουν όλοι οι επαγγελματίες
Για σταθερότερα και πιο αναίμακτα κοψίματα

Γιουβαρλάκια αυγολέμονο
Κλασικό πιάτο

Το μυστικό του Γκόρντον Ράμσεϊ για τραγανές ψητές πατάτες
Ο δύστροπος τηλεοπτικά σεφ δεν παύει να είναι ένας από τους κορυφαίους του κόσμου

Το μυστικό γεύσης για… τα πάντα
Μια συμβουλή με άρωμα Μεσογείου

Μοσχάρι κοκκινιστό
Κλασικό κι αγαπημένο φαγητό

Να τι πρέπει να κάνετε για ομοιόμορφο ψήσιμο στον φούρνο
Μια συμβουλή από μια πεπειραμένη δασκάλα μαγειρικής

Σπιτική μαρμελάδα μανταρίνι
Εύκολη συνταγή

Το μυστικό γεύσης της σάλτσας ντομάτας
Αν δεν θες να βάλεις ζάχαρη, υπάρχει εναλλακτικό συστατικό

Σπιτική μανιταρόπιτα
Νόστιμη συνταγή

Ο σωστός χρόνος για να βάζουμε το φαγητό στο ψυγείο
Κρύο ναι, αλλά πόσο;

Αυγά γεμιστά με αβοκάντο και μπέικον
Εύκολο και γρήγορο ορεκτικό για να εντυπωσιάσετε

Το μυστικό συστατικό για απίθανα σπιτικά μπέργκερ
Ακόμα και η γεύση του να μη σου αρέσει, επιβάλλεται

Το κόλπο για να κόβεις εύκολα τα γλυκά
Διδάσκεται σε σχολές μαγειρικής

Σαρδέλες στα κάρβουνα
Ένα γευστικό πιάτο

Ένας σεφ έχει το μυστικό για να μην κλαίμε όταν καθαρίζουμε κρεμμύδι
Τέλος στα δάκρυα με ένα τρικ που φαίνεται να δουλεύει

Κομπόστα μήλου
Εύκολη συνταγή

Πώς θα καταλάβεις αν έγινε το ψητό κρέας με μία απλή κίνηση
Ο αλάθητος κανόνας χωρίς θερμόμετρο που εφαρμόζουν οι μεγάλοι ψήστες

Το λάθος που κάνουμε όταν καθαρίζουμε πατάτες
Υπάρχει ευκολότερος και απείρως πιο γρήγορος τρόπος, μόνο με τα… χέρια μας

Τηγανιτές μπανάνες με γέμιση μερέντας
Θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Ο σωστός τρόπος χρήσης του μπλέντερ
Η πολτοποίηση συστατικών και τι κερδίζεις κάνοντάς τη όπως πρέπει

Ψαρονέφρι με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια
Ένα νόστιμο πιάτο για να γίνει το γεύμα σας πιο απολαυστικό

Το μυστικό που ανεβάζει τη σπιτική μαγειρική σε επίπεδο εστιατορίου
Από ερασιτέχνης μάγειρας σε βραβευμένο με Michelin σεφ με… μία κίνηση

Μους γιαουρτιού με μπισκότο και άρωμα λεμονιού
Απολαυστική και πανεύκολη γεύση

Είστε σίγουροι ότι κόβετε σωστά το κρέας;
Υπάρχει μόνος ένας σωστός τρόπος να τεμαχίζουμε το ψημένο κρέας

Σπιτικά μπισκότα τυριού
Μία αλμυρή απόλαυση, ιδανική για σνακ

Ο απαράβατος κανόνας για το ψήσιμο του κρέατος που οι περισσότεροι αγνοούν
Το λένε όλοι οι σεφ και το προτείνει κάθε έμπειρος ψήστης

Κλασικό σνίτσελ πανέ στο τηγάνι
Αγαπημένο και γρήγορο φαγητό

Να πώς κάνεις το λεμόνι να βγάλει πιο πολύ ζουμί
Ένα κόλπο που ξέρουν καλά όσοι είναι πίσω από το μπαρ

Ο πανεύκολος τρόπος να κόψεις τέλειες πατάτες wedges
Τόσο απλός που θα ομολογήσεις… πώς και δεν το είχα σκεφτεί ποτέ

Ο άπαιχτος τρόπος να καθαρίσεις σκόρδο σε λιγότερο από… 10 δευτερόλεπτα
Σκελίδες έτοιμες προς χρήση χωρίς μαχαίρι

Οι διατροφικές τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2020
Όσα συζητά και περιμένει ο πλανήτης πως θα συμβούν τη νέα χρονιά στον ουρανίσκο και το στομάχι μας

Τηγανίτες από κουνουπίδι
Μια διαφορετική αλλά νόστιμη εκδοχή μαγειρέματος

Τραγανά στικ καρότου με παρμεζάνα
Πρωτότυπη πρόταση για ορεκτικό

Πώς να διατηρήσετε τις πατάτες για περισσότερο καιρό
Δείτε τι μπορείτε να κάνετε

Πώς θα γίνει το τρίψιμο του τυριού ευκολότερο και… καθαρότερο
Ακόμα και ο τρίφτης έχει το μικρό μυστικό του

Γίγαντες στο φούρνο με κόκκινη σάλτσα
Παραδοσιακή συνταγή

Πώς να καραμελώσεις κρεμμύδια στο μισό χρόνο
Ένα κόλπο που αλλάζει τα δεδομένα στην κουζίνα

Smoothie αχλάδι με σπανάκι
Ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό ξεκίνημα

Ο πιο γρήγορος τρόπος να κάνετε τουρσί
Σε 20 λεπτά της ώρας το γεύεστε κιόλας

Σπιτικές μπάρες λεμονιού
Πανεύκολη συνταγή

Πώς να φτιάξεις μακαρόνια σε… 60 δευτερόλεπτα
Ένα μαγειρικό τρικ που αλλάζει τα δεδομένα στο βράσιμο των ζυμαρικών

Γαλλικό τοστ με κομπόστα μήλου
Ξεκινήστε την ημέρα σας… γλυκά

Να τι πρέπει να κάνετε για πάντα φρέσκο μαϊντανό
Αν τον χρησιμοποιείτε πολύ στη μαγειρική σας, το τρικ θα σας λύσει τα χέρια

Βελουτέ καροτόσουπα
Μία συνταγή πλούσια σε γεύση

Πώς να μαγειρέψεις σωστά την μπριζόλα στο τηγάνι
Τέλειο ψήσιμο, κάθε φορά

Μεξικάνικο κοτόπουλο
Εύκολη πρόταση για γνωριμία με την μεξικάνικη κουζίνα

Πώς αποθηκεύουμε σωστά το ανοιγμένο μπουκάλι κρασιού
Αν τηρηθούν τα δέοντα, «ζει» 3-5 μέρες μετά το ξεσφράγισμά του

Νόστιμοι μελιτζανοκεφτέδες
Τραγανή απόλαυση από τα χεράκια σας

Ο σωστός τρόπος αγοράς και αποθήκευσης του γάλακτος
Αν το θέλετε πάντα φρέσκο, να τι πρέπει να κάνετε

Σπιτική μαρμελάδα αχλάδι
Εύκολη συνταγή