Υλικά

  • 500 γρ. φύλλο κρούστας
  • 500 γρ. φέτα
  • 300 γρ γραβιέρα
  • 3 αβγά
  • 250 γρ. λιωμένο βούτυρο
  • 250 ml γάλα
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη και δυόσμο

Εκτέλεση

  1. Βουτυρώστε ελαφρώς ένα πυρέξ και προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε ένα ένα τα φύλλα διπλωμένα στη μέση στο πυρέξ αλείφοντας ενδιάμεσα με βούτυρο.
  3. Ανακατέψτε τα τυριά σε ένα μπολ, προαιρετικά προσθέστε το πιπέρι, το δυόσμο και τη ρίγανη και σκορπίστε λίγο από το μείγμα πάνω από κάθε φύλλο.
  4. Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά με το γάλα με ένα σύρμα και περιχύστε το μείγμα πάνω στην πίτα.
  5. Χαράξτε σε κομμάτια και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 55 λεπτά.