Όσο χαλαρός και cool να είναι κάποιος όσον αφορά τη σχέση του, ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του είναι να μάθει ότι ο σύντροφός του τον απατά. Εκτός και αν κάνει και ο ίδιος κάτι τέτοιο οπότε η ζωή συνεχίζεται

Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να το καταπιείτε, το να μάθετε για την απιστία είναι συχνά για το καλύτερο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια γυναίκα εκθέτει άπιστους άνδρες στο Tinder, φτάνοντας στο σημείο να στέλνει μήνυμα στις γυναίκες τους και να τις ενημερώνει για το ποιόν των συζύγων τους.

Η Sarah Beaudet, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα Vanessa Riley στα περισσότερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της, είναι μια 23χρονη εργαζόμενη στο OnlyFans από τον Καναδά που δεν παίρνει χαλαρά την απάτη.

Μέχρι σήμερα έχει ξεμπροστιάσει πέντε διαφορετικούς χρήστες του Tinder. Και αυτός ο αριθμός είναι πιθανό να αυξηθεί στο επόμενο διάστημα.

«Προσπαθώ να προστατεύσω τις γυναίκες από το ψέμα και τις ασθένειες»

«Κυρίως προσπαθώ να τους εκθέτω όταν συναντώ ένα ιδιαίτερα απεχθές προφίλ και νιώθω μια γνήσια αηδία για την έλλειψη συμπόνιας για την σύντροφό τους», είπε στην Daily Star.

Ενώ μερικοί άνθρωποι στο διαδίκτυο έχουν επικροτήσει τη δουλειά που κάνει, δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη. «Με αποκάλεσαν υποκρίτρια επειδή κάποιοι από τους συνδρομητές μου είναι παντρεμένοι και συνομιλώ μαζί τους όλη μέρα», λέει η Sarah.

«Κατά τη γνώμη μου, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να εμπλακείς σε μια διαδικτυακή φαντασίωση με κάποιον που δεν θα περάσει ποτέ τα όρια σε μια φυσική σχέση και να αναζητήσεις ενεργά αυτήν τη φυσική σχέση, ενώ εξαπατάς τον σύντροφό σου».

Η Σάρα εξήγησε ότι το κύριο κίνητρό της είναι να προστατεύει τις γυναίκες, καθώς ενδιαφέρεται για την υγεία και την ασφάλειά τους. «Πολλά Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα παραμένουν ασυμπτωματικά σε άνδρες και γυναίκες και μπορούν να προκαλέσουν όλεθρο στα αναπαραγωγικά όργανα των γυναικών. Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες γίνονται στείρες από ένα αδιάγνωστο Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσήμα», εξήγησε.

«Επιπλέον, βρισκόμαστε σε μια πανδημία, οπότε η συνάντηση με έναν άγνωστο για σεξ θέτει τον σύντροφό σας σε κίνδυνο και από Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και από Covid».

Η περίπτωση που την τρόμαξε πραγματικά

Ενώ η κοπέλα έχει νιώσει αηδία από όλους τους άπιστους άντρες που έχει συναντήσει, υπήρξε μία περίπτωση που την τρόμαξε ιδιαίτερα.

«Θα έλεγα ότι ο χειρότερος απατεώνας που βρήκα ήταν ο άντρας που απατούσε την ανάπηρη σύζυγό του επειδή «δεν έπαιρνε αυτό που χρειαζόταν», είπε το μοντέλο του OnlyFans.

Η περιγραφή του λογαριασμού του έγραφε: «Παντρεμένος ψάχνει για μια γυναίκα που θέλει έναν άπιστο σύζυγο για διασκέδαση. Εργάζομαι και έχω αυτοκίνητο. Η σύζυγος μου είναι ανάπηρη και δεν παίρνω αυτό που χρειάζομαι. Δεν ψάχνω για πολλές γυναίκες, απλώς τις κατάλληλες για μένα».

«Γεια, απλά ήθελα να σε ενημερώσω ότι ο άντρας σου σε απατά. Είδα το Tinder του και τον αναγνώρισα από το Instagram. Να το προφίλ του», έστειλε μήνυμα στη σύζυγο, προσθέτοντας ένα στιγμιότυπο από τον λογαριασμό του.

Η γυναίκα απάντησε: «Θεέ μου αυτός είναι ο Κρις. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω… Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Ευχαριστώ».