H Myka Stauffer ξεκίνησε το 2014 να ανεβάζει βίντεο με την οικογενειακή της ζωής στο YouTube και μέσα σε ένα χρόνο είχε ήδη 700.000 συνδρομητές.

Το 2016, μαζί με τον σύζυγό της, ανακοίνωσαν σε ένα τέτοιο βίντεο την πρόθεσή τους να υιοθετήσουν ένα παιδί -είχαν ήδη ένα- από την Ουγκάντα ή την Αιθιοπία. Το πρακτορείο υιοθεσίας τους ενημέρωσε ότι ο Huxley, που τόσο ήθελαν στην οικογένειά τους, είχε μία «μορφής εγκεφαλική βλάβη», όμως το ζευγάρι, όπως είχε πει σε συνέντευξη, τον ήθελαν αφού «ο Θεός τους είχε γεμίσει τις καρδιές μόνο με αγάπη».

Τα βίντεο που θα έδειχναν τη ζωή τους με τον Huxley θα ήταν επί πληρωμή, χρήματα που όπως έλεγαν, προορίζονταν για να καλυφθούν τα έξοδα της υιοθεσίας. Μάλιστα το ένα από αυτά, που τους έδειχνε να πηγαίνουν στην Κίνα για να πάρουν το παιδί, είχε 5,5 εκατ. views στο YouTube.

To 2019 το αγοράκι διαγνώστηκε με αυτισμό. Οι φανς του ζευγαριού όμως παρατήρησαν ότι αμέσως μετά τη διάγνωση ο μικρός σταμάτησε να εμφανίζεται στα βίντεο. Πριν λίγες μέρες το ζευγάρι ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε ότι ο Huxley δόθηκε σε άλλη οικογένεια για το καλό της συναισθηματικής του υγείας!

Όπως είπαν το πρακτορείο υιοθεσίας δεν τους είχε δώσει την πλήρη εικόνα για την υγεία του παιδιού και γιατροί στην Αμερική τους συνέστησαν να πάει κάπου αλλού, καθώς θα χρειαζόταν μία διαφορετική προσέγγιση στην καθημερινή του ρουτίνα, αναφέρει το BBC.

Κάποιοι από αυτούς που δεν έχαναν ούτε ένα από τα βίντεο που ανέβαζει το ζευγάρι έδειξαν συμπόνοια, κάποιοι όμως έγιναν έξαλλοι. Από τη μία υπήρχαν σχόλια όπως «σας σέβομαι για το κουράγιο σας να πάρετε μία τέτοια απόφαση» και από την άλλη το ζευγάρι δεχόταν επιθέσεις που απαλλάχθηκε από το παιδί λόγω του αυτισμού του!