«Είμαι αποφασισμένη να κάνω αυτά τα χέρια δικά μου»

Σε μεταμόσχευση των δύο άνω άκρων της θα προχωρήσει μία γυναίκα από τις ΗΠΑ


ΚΟΣΜΟΣ
18:52
13/09/2012
«Είμαι αποφασισμένη να κάνω αυτά τα χέρια δικά μου»
2
loading

Μία γυναίκα από το Τέξας των ΗΠΑ, η οποία έχασε όλα άκρα της εξαιτίας ενός σαρκοβόρου βακτηρίου, αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείρηση μεταμόσχευσης των δύο άνω άκρων της. Αυτού του είδους η εγχείρηση θα είναι η πρώτη που θα πραγματοποιηθεί στις ΗΠΑ.

Δύο άνω άκρα -από τον αγκώνα και κάτω- αναμένεται να συνδεθούν στην 44χρονη Κέιτι Χέιζ. «Είμαι αποφασισμένη να κάνω αυτά τα χέρια δικά μου», δήλωσε συγκινημένη η Χέιζ. Συνέχισε λέγοντας ότι «θέλω τη ζωή μου πίσω, θέλω να μπορώ να αγκαλιάζω τα παιδιά μου και τον άντρα μου».

Η Χέιζ προσβλήθηκε από ένα σαρκοβόρο βακτήριο μετά την τρίτη γέννα της, τον Φεβρουάριο του 2010 και έχασε μεγάλο μέρος των σπλάχνων της αλλά και τα τέσσερα άκρα της.

Μια επιτυχημένη μεταμόσχευση θα μπορούσε να δώσει στην Χέιζ τη δυνατότητα να τεντώνει τα άνω άκρα της, αν και το επίπεδο λειτουργίας των νέων χεριών είναι ακόμα αβέβαιο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Λιβελούλα

    Καλή επιτυχία κοπέλα μου!!!! Τι ήταν αυτό που έπαθε η κακομοίρα, απίστευτο.....

  2. avatar LostMind

    Αυτό μου θύμισε μια άλλη μεταμόσχευση άνω άκρων σε έναν άντρα ο οποίος τελικά δεν μπόρεσε να αντέξει στην εικόνα των "ξενων" χεριών που έβλεπε καθημερινα. Η ψυχολογική του κατάσταση ήταν τόσο άσχημη που πολύ σύντομα ζήτησε να του αφαιρέσουν τα μοσχεύματα, επέλεξε δηλαδη τον επανακρωτιριασμο.
    Εύχομαι για ητν γυναίκα αυτή να πάνε όλα καλα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει